supozitoare hemorzon!!!are cineva?
-
24 Mai 2010, 23:270 0Buna seara! Imi cer scuze ca indraznesc...mama mea sufera de o afectiune ce se amelioreaza numai cu ajutorul hemorzonului (supozitoare). Din pacate din farmaciile noastre acest produs s-a scos. Ar putea cineva sa ma ajute contr-cost evident cu acest produs?Multumesc tare mult!
-
25 Mai 2010, 10:19suna la o farmacie helpnet si intraba daca il au in stoc, eu l-am gasit disponibil in mai multe farmacii, uite linkul http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HN1069
-
26 Mai 2010, 10:39Multumesc pentru link...din pacate am sunat si in Brasov si In Bucuresti...sunt retrase de pe piata.Mai caut,,,,
-
26 Mai 2010, 17:03alta solutie ar fi sa gasesti o farmacista care sa le prepare...greu, in ziua de azi farmacistele (ma refer la bsolventele UMF) au disparut, e mai comod sa vinzi preparate (forme farmaceutice) decat sa iti dai silinta sa faci...dar, exista o speranta, poti incerca...sper sa reusesti .
-
26 Mai 2010, 19:09Bine spus, se amelioreaza.
De ce nu se duce la o clinica sa o faca bine?
Stiu ce inseamna durerile respective, am trecut si eu prin asa ceva, de aia imi si permit sa recomand o clinica unde sa se trateze -
28 Mai 2010, 17:54Multumesc mult de tot fetelor pentru mesaje si scuze ca va raspund asa de tarziu! Am apelat la o alta schema de tratament...din pacate produsele inlocuitoare ce se gasesc actualmente pe piata sunt destul de slabe...am mai citit si pe alte forumuri...asta e....nu am tras tocmai lozul castigator ca ne-am nascut in Romania!Pooop!