Asa se manifesta candidoza?
-
1 0Am ceva mancarimi/usturimi in zona aia (dar nu de sa ma urc pe pereti) si parca pe interior labiile au alta culoare, mai rosiatica...
Secretie abundenta nu e, adica nu se pateaza lenjeria, dar in interior parca e ceva albicios, cu o consistenta mai branzoasa...
Am facut programare pt analiza, dar de abia maine se poate!
Nu am avut niciodata candida, dar ma intreb daca asta poate fi! (relatii sexuale nu mai am de ceva vreme pt ca imi e iubitul plecat la studii, deci nu poate fi ceva cu transmitere sexuala.
Voi ce parere aveti? -
Buna,astfel de simptome am avut si eu,am fost la o doctorita de la Ava(sunt din constanta) si mi-a luat lama(mi-a facut analizele secretiilor vaginale)mi-a iesit cum k am candida si tricomonas vaginalis.Mancarimea,usturimea,roseata sunt de la tricomonas,e o ciupercuta,se vindeca,nu sunt urmari grave si nu e o ciuperca rea care sa duca la complicatii,doar ca nu e confortabil sa te usture.Mi-a prescris:metronidazol pastile si metronidazol ovule.Pentru triconomas doar METRONIDAZOLUL merge.Ai grija sa nu bei si sa nu ai contact pe durata tratam.Trebuie sa ia tratament si partenerul.
-
Aaa,vezi pe prospectul metronidazolului cum se ia in cazul in care ai triconomas,dar sigur asta e,este des intalnita ciuperca asta.Eu am facut tratamentul dar cand am facuto cu logodnicul meu nu m-am protejat(el nu incepuse inca tratam)si am luat din nou,asa k ai grija.Nici eu nu aveam secretii dar intr-un timp inauntru aveam ceva de genu cum ai descris tu.Analizele secretiilor vaginale sunt cele mai bune,exacte,Te pup
-
Shi eu am avut candida cu deosebirea ca eu ma udam pe chilotel shi inca f rau!Da cred ca este candida shi nu iti voi recomanda eu niste medicamente pt ca ar fi de prisos!Fa-ti analizele shi vezi ce iese!SUnt doctori shi doctori,tratamente shi tratamente!
Bafta shi nu te speria,nu e asa rau cu candida asta!Doar ca trebuie sa te obisnuiesti cu ea!
pupilici -
Gasiti mai multe informatii despre BTS si Infectii cu transmitere sexuala aici: http://www.seximus.ro/art10a.html (eliminati spatiile din link, daca apar).
In cazul de fata - vizita la doctor, in nici un caz medicamente dupa ureche, doar pentru ca anumite simptome se aseamana cu ale altcuiva. Pot fi mai multe "ciupercute" implicate (in general sunt perechi de BTS-uri care au tendinta de a veni impreuna) si tratamentul trebuie sa fie in consecinta, dar numai cel recomandat de un medic. Multa sanatate!