medic homeopat

•  
    • 1131 mesaje
    6 Oct 2004, 09:41
    0 0
    As fi curioasa daca ati urmat careva tratament homeopatic, pentru ce boala si ce efect a avut?

Eu acum am inceput un tratament pentru o afectiune ginecologica. Este adevarat ca doar ieri am inceput si de aceea as dori sa aflu despre alte experiente de acest gen.

Vreau sa subliniez faptul ca ma lupt cu aceasta boala de 4 ani, am fost pe la multi medici (nu homeopati!) am urmat tot felul de tratamente cu medicamente sintetice, dar degeaba. Ca atare, am zis sa incerc si aceasta varianta.
  •  
    • 1131 mesaje
    8 Oct 2004, 09:51
    0 0
    Nu e nimeni pe aici?

Nu-mi vine sa cred ca, chiar nici una dintre voi nu a urmat niciodata un tratament de acet gen...
  •  
    • 92 mesaje
    11 Oct 2004, 18:14
    0 0
    Gabici, daca ai fost la un homeopat bun, singurul lucru pe care il ai de facut este sa ai rabdare si sa urmezi schema de tratament.

Stai calma ca o sa fie bine!
  •  
    • 14 mesaje
    12 Oct 2004, 12:20
    0 0
    Fetita mea, Andreea urmeaza din iunie un tratament homeopat pt. tratarea unei alergii! Din disperare am ajuns sa incerc si varianta asta!
    Acum sunt foarte multumita!Exista o singura problema: sa nu astepti minuni intr-un timp scurt!Important este sa ai rabdare si incredere!Daca vrei iti pot recomanda o doctorita homeopat, dar este in Constanta!
    Multa sanatate!
  •  
    • 13 mesaje
    13 Oct 2004, 03:46
    0 0
    CUNOASTETI UN HOMEOPAT BUN IN BUCURESTI?????????????
  •  
    • 1131 mesaje
    13 Oct 2004, 13:41
    0 0
    va multumesc mult pentru sfaturi.

sa stiti ca nu sunt deloc nerabdatoare, pentru ca dupa ce 4 ani am suferit atat de mult din cauza acestei boli, acum consider ca am tot timpul din lume numai sa imi treca odata sau macar sa fiu mai bine.

multumesc, am medic la care sa merg.
  •  
    • 75 mesaje
    14 Oct 2004, 07:20
    0 1
    ciau,fetelor!ne reintilnim.ce mai faceti?
    Abulafia,da-mi ,te rog,adresa medicului homeopat din Constanta[si un nr.de telefon].
    va pup pe toate!
  •  
    • 75 mesaje
    14 Oct 2004, 08:01
    0 1
    revin.ar fi si mai bine daca a-ti stii adresa unui homeopat din Timisoara.Pa!
  •  
    • 92 mesaje
    14 Oct 2004, 20:38
    1 0
    Stiu ca devin pisaloaga dar intraba-l pe dr. teleianu. Lui i-au trecut prin mana toti homeopatii din tara. Stie ce si cum si cine !
  •  
    • 14 mesaje
    15 Oct 2004, 15:31
    0 0
    Pentru Melisa
    Este vorba de d-na doctor Laura Sandor care lucreaza in cadrul Centrului Medical Cermet.Iti poti face o programare la nr-ul de telefon 0241663333! Sper sa-ti fie cu folos!