Cum va descurcati cu vaccinul ptr bebe?
-
0 0De curand bebe a implinit 4 luni. Am sunat la cabinetul medicului de familie pentru programare si mi s-a comunicat ca nu mai sunt vaccinuri de cateva luni si sa incerc poate gasesc Pentaxin la vreun depozit de medicamente. Evident nu am gasit la farmacii si in alta parte nu stiu unde sa apelez. Peste tot, Tv, internet gasim reclama la o anumita marca de scutece asociata cu campania (1 pachet = 1 vaccin) un vaccin pentru tarile sarace. Ma intreb si eu de cateva saptamani, pe copiii nostri cine ii ajuta?
Mamicile aflate in situatia mea cum s-au descurcat? -
buna fetelor
de unde sunteti de nu mai gasiti nici pentaxim?
in cluj este,a aparut si tetraximul care se facea gratuit insa daca-l vrei acum se face contra cost,ca nu mai da statu bani nici macar pt copii
.si eu am facut de 2 sapt vaccinul de 6 luni,am platit pt el 100lei,noi pentaximul il aveam cu 170.
sanatate voua si bebeilor -
E imposibil cu doctorii astia,eu acum 2 saptamani am facut lui bebe de 4 luni vaccinul si nu am avut nici o problema,medicul meu de familie nu mi-a zis asa ceva,ca nu se gaseste.Eu cred ca nu mai stiu doctorii cum sa faca bani.Mie mi-a zis doctora ca un singur vaccin o sa ma coste,celelalte sunt gratuite.