TRATAMENT PENTRU COSURI, ACNEE
-
0 0Pentru persoanele care au probleme cu cosuri, acnee, pete, cicatrici, semne....exista insfarsit un tratament cu laser. Eu am o fata oribila de la acnee si cosuri stoarse, mi-am facut numai gaurele si semne pe toata fata si desi am 23 de ani inca mai am probleme cu acneea dar mi-a fost recomandata dna doctor Dana Hrabuz, la cabinetul dansei se face un tratament cu laser pentru eliminarea gaurilor si punctelor negre de pe fata, eu am facut 2 sedinte deja si chiar se vede diferenta, nu imi vine sa cred, nu este vorba de Peeling Chimic....am auzit ca acela nu este foarte recomandat...ma simt mult mai bine, nu trebuie sa ies tot timpul machiata din casa...e altceva...dna doctor este o persoana deosebita si ofera un sapun si o crema speciala pentru ingrijirea fetei in urma acestui tratament! Nu credeam ca mai exista doctori buni in tara noastra!
-
bine de tine,sunt o multime de persoane carefie nu-si permit tratamentul ala, e destul de costisitor si altele care au avut rezultate slabe. sincer eu ma indoiesc de faptul ca tu cu 2 sedinte ai rezolvat semne gen gaurele,pana si harbuz a zis ca trebuieminim5 sedinte pt asaceva
dar poate esti tu exceptie si bine de tine atunci
-
am zis ca dupa a doua sedinta s-au vazut rezultate, fata mea e altfel, da am scapat d multe gauri si puncte negre dupa astea 2 sedinte, dar mai am de facut cateva pana fata mea va fii bec. Nu este un tratament scump, eu pana sa ajung la dansa am mai fost la o clinica in bucuresti si acest tratament era undeva la 1000 euro. E greu sa mai gasesti un doctor bun, in orice specialitate......eu sunt foarte multumita!
-
Gel antibacterian BIO pentru cosuri Logona
Beneficii
-Gelul vindeca in mod eficient cosurile si petele. Extractele de salvie, rozmarin si barba ursului ajuta de asemenea la controlarea bacteriei care cauzeaza petele, fara a irita pielea.
Efecte
-Gelul antibacterian BIO pentru cosuri Logona are un efect antibacterian, antiinflamator, hidrateaza si previne aparitia cosurilor si punctele negre, curata si tonifica pielea. Extractul de filimica din compozitie este un bun cicatrizant, in vreme ce salvia are proprietati dezinfectante.
***Mai multe datalii":http://naturallifecare.blogspot.com/
sau pe MAdrianBio@yahoo.com -
Buna,
Pentru forme mai usoare de acnee exista multe alte remedii.
Insa pentru problema ta, este intr-adevar o mare realizare ca ai reusit sa elimini din vizibilitatea acneei si a urmelor lasate de aceasta.
Iata mai multe sfaturi bune de urmat pentru acnee in general:
http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=16&sid=2a4c650d5a07b7c68022672d55cb4b84 -
nu cred ca ai nici o metoda ,nu exista ,fiecare cu problema sa ,tenul si afectiunea difera de la caz la caz,daca o aveai scriai direct pe forum nu prin mail, ca sa ce? sunt multi care profita de "necazul' altota si in disperare de cauza cei interesati de multe ori se pacalesc....daca ai ceva miraculos ..POSTEAZA PE FORUM.....!!
-
Buna tuturor
As vrea sa va impartasesc cateva posibile tratamente pt acnee care la mine au funcionat
- sa nu luati anticoncetionale doar in caz ca asa v-a prescris ginecologul pt o problema ovarina, nu care tine de acnee (eu am luat si mai urat mi-a aparut)
- trebuie facute anliza :estrogen, testosteron , progesteron
-zineryt e bun, dar fiindca usuca pielea e indicata crema cu vit A (la farmacie se gaseste de la Mebra)
- Skinoren e pentru albirea tenului, nu prea trateaza formele severe
-Retin-A si Smoderm usuca cosurile si le trateaza (atentie la razele solare ca nu prea fac bine)
-Roaccutane e bun, dar prea greu de tolerat
-eu am optat pt sotret s dupa 1 an mi-am disparut cosurile (aveam mai mult umflaturi, nu cosuri), ramanand cicatricile; nu am simtit efectele negative, concomitent luam si pastile hepatoprotectoarea (ca sa nu fie afectat ficatul), si am renuntat la alimente uleioase (alune, seminte, ulei mult)
- sexul nu are nici o legatura cu acneea (pe moment se va estompa, dar va aparea acneea);
-pentru cicatriciele post acnee exista la Avene o crema reparatoare (Cicalfate) folosita perioada indelungata, da rezultate
-dupa ce nu mai apar cosuri, este recomandat un tratament de intretinere (la mine dau rezultat produsele de la Avene si Ivatherm)
-este recomndat sa fie folosite produse dermato, nu dermato cosmetice( de genul bioten, gerovital, garnier, l'oreal, oriflame, avon etc); preferabil sa fie pe baza de apa termala