Alunita pe fata
-
0 0Buna,
Am o alunita proeminenta pe fata, langa ochiul drept si de cateva zile a inceput parca sa se mareasca si sa se pigmenteze. Sigur ca m-am speriat si m-am programat pe saptamana asta sa merg sa o scot.
Intrebarea mea este daca voi vi-ati scos vreo alunita de pe fata, a ramas semn sau nu?
Sincer, nici nu stiu daca doctorul o va scoate clasic sau va face o mica cauterizare, ma gandeam sa intreb intai si daca o va face clasic sa nu accept, sa merg la cineva care o va cauteriza. Voi ce parere aveti?
Va multumesc! -
Buna!
Inainte de partea estetica, sanatatea e pe primul loc si f b ai facut cate-ai programat la medic. El va decide ce e mai bine de facut.
Eu am avut una pe gat si fiind traumatizata a trebuit sa o scot, am scos-o cu laser si trebuie sa ma duc sapt asta din nou la un control ca a inceput ba sa ma manance, uneori ma doare.. A ramas semn, dar am inteles ca va trece in timp, chiar si mai mult de 1 an.
Acum, sincer, partea estetica ma intereseaza mai putin, pt ca din cauza unei alunite, tata a ajuns la Fundeni, la oncologie sa fie operat.
Sanatate multa si cere medicului explicatii sa te lamureasca ce ai acolo, sa-ti faca si biopsia.