ASTEPT SI EU UN RASPUNS VA ROG FRUMOS

•  
    • 5 mesaje
    14 Mai 2010, 18:52
    0 0
    buna fetelor ....am o prietena care are riscul crescut sa aiba hpv [si-a facut testul asteapta rezultatele] si alta prietena care are cervicita. ma intreb daca este posibil sa iau ceva de ele ??? in cazul in care beau dupa ele sau ceva de genu ... fiindca cea cu hpv sustine ca a loat tot de la o prietena folosind acelas prosop....
    si mai am o intrebare de ceva timp am o secretie ciudata am fost la medic si mia zis ca am vaginita nespecifica,am urmat tratamentul si niciun rezultat.e posibil sa se agraveze ?? ma gandeam sa urmez din nou tratamentul ...apoi sa ma duc la medic .... voi ce spuneti ??? va poop :*:*
  •  
    • 21507 mesaje
    14 Mai 2010, 18:59
    0 0
    HPV nu se ia de pe prosop,nici daca bei dupa ele ...numa' daca faci sex cu ele
  •  
    • 5 mesaje
    14 Mai 2010, 19:47
    0 0
    ms molltt :*:*
  •  
    • 234 mesaje
    14 Mai 2010, 21:11
    0 0
    ba da, hpv se ia daca se foloseste acelasi prosop
    Am aceasta confirmare de la medici dermatologi, unul dintre ei,chiar dl prof Giurcaneanu.
    Sotul meu are o forma de hpv,s-a tratat, iar aparut, insa dr ne-a interzis sa mai folosim acelasi prosop.
  •  
    • 21507 mesaje
    14 Mai 2010, 22:09
    0 0
    asta-i altceva hpv-ul asta nu traieste pe prosop ce voiai sa-ti spuna profesorul doctor prezenta hpv in casa,prosoape sau cum s-or mai numi,inseamna cale de transmitere unidirectionala,eufemistic vorbind...iote d'aia nu-i bun netu' asta,ca-nvata ca hpv traieste pe proasoape
  •  
    • 627 mesaje
    17 Mai 2010, 13:50
    0 0
    http://www.seximus.ro/articole/negi_genitali_condiloame.php
    Citesti si te lamuresti!
  •  
    • 5 mesaje
    18 Mai 2010, 09:52
    0 0
    ms fetelor :*:*:*