antireumatic

•  
    • 6 mesaje
    8 Mai 2010, 21:36
    0 0
    Intr-o lume atat de nociva aveti nevoie de produse pentru sanatatea si frumusetea noastra de o calitate superioara. Acum le puteti avea! Compania Life Care va pune la dispozitie o multitudine de produse BIO pentru sanatatea si frumusetea voastra. Dar ce este un produs BIO? Iata:
    -Terenurile culturilor BIO sunt curate – fara pesticide, stropire, fertilizare, doar cu ingrasamant natural
    -Semintele nu sunt modificare genetic si sunt certificate BIO
    -Procesarea este mecanica
    -Produsul finit este fara ingrediente artificiale
    -Produsul este certificate de un organism autorizat
    Asadar, stilul de viata BIO este mult mai mult decat o moda, este normalitatea unui mod de viata sanatos! Alege produsele Life Care pentru a avea parte de o viata sanatoasa. Alege sa iti pese de tine si de familia ta! Foloseste BIO!
    Pe langa extraordinarele produse oferite, Life Care iti da sansa unei vieti fara griji. Inscrie-te GRATUIT la Life Care si beneficiezi de urmatoarele avantaje:
    -20% reducere la orice produs, devii comparator fidel.
    -Bonusuri si campanii care iti aduc CASTIGURI SUPLIMENTARE
    -Comanzi din confortul casei tale
    -Primesti produsele la orice adresa iar livrarea lor nu te costa nimic.

Povesteste-le prietenilor tai despre calitatea uimitoare a produselor BIO si despre extraordinara oportunitate de afaceri Life Care!

Oportunitatea BIO iti ofera locul si momentul potrivit pentru a deveni un om liber. Cladeste-ti un viitor sanatos castigand bani atat de usor! Inscrie-te acum! Si nu uita: inscrierea este GRATUITA!

Va recomand gelul anticelulitic si shake-ul de slabit! sunt foarte bune!
    pentru dureri reumatice sau de spate puteti folosi Gelul Antireumatic Puterea Ursului

Detalii la traieste_bio@yahoo.com
  •  
    • 91 mesaje
    28 Nov 2010, 21:15
    0 0
    Eu recomand Ocean 21 ca tratament antireumatic. Are in compozitie un element numit Pau D’Arco ce are efecte efecte antioxidante, imunostimulente, laxative, analgezice, antibacteriene, antifungice, antioxidante, antiparazitice, antiinflamatoare, antimutagenice, antireumatice, anticarcinogene si antivirale. Mai multe detalii aici: http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/ocean-21.html
  •  
    • 1 mesaje
    3 Dec 2010, 11:05
    0 0
    Eu am primit ca recomandare de la o prietena pentru tratament reumatic, un unguent natural, se numeste Reumasis si chiar l-am comandat depe site-ul firmei la www.anaantonia.ro.
    Are in compozitie ceara de albine, rasina de molid, untul pamantului si alte plante si va spun sincer ca imi este de un real folos. Datorita lui am renuntat sa inghit pastile. Merita sa incercati!
    Multa sanatate!
  •  
    • 189 mesaje
    3 Dec 2010, 11:35
    0 0

Eu cred ca reumatismul este o boala grava si pentru ameliorarea durerilor trebuie tratata cauza problemei. Eu am recomandat la mai multe persoane microalge (Green Gold Imune) si se simt bine, clorofila multa ce o contin este si antiinflamator. Mai multe despre cercetari puteti citi la www.algae-facts.com . Eu spun ca nu trebuie sa asteptam bolile trebuie sa le prevenim!!!!

•  
    • 29 mesaje
    12 Dec 2010, 11:38
    0 0
    eu folosesc puterea ursului impreuna cu gheara dracului si au un efect benefic asupra organismului meu.recomand cu incredere www.biolifecare.eu