Cateva sfaturi

•  
    • 35 mesaje
    6 Mai 2010, 17:59
    0 0
    Bunaziua , stiu ca anumite intrebari au mai fost puse dar am nevoie de cateva sfaturi in privinta anumitor suplimente.
    Ce parere aveti despre Spirulina?
    Ati incercat?

inca o intrebare
    Am aproape 18 ani , este posibil sa mai cresc in inaltime? Prin orice metoda , daca se poate.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
  •  
    • 57 mesaje
    6 Mai 2010, 18:29
    0 0
    pt. cresterea in inaltime se recomanda intinsul dimineatza la trezire
  •  
    • 171 mesaje
    7 Mai 2010, 10:22
    1 0
    eu am incercat spirulina. e buna pentru intarirea sistemului imunitar, insa depinde pentru ce anume vrei sa iei spirulina. daca iei dimineata pe stomacul gol, poate avea sa-ti taie pofta de mancare, consumi mai putina hrana si prin urmare, slabesti. In afara de acest lucru, depinde si de unde iei spirulina. un tip de spirulina buna e cea chinezeasca de la tianshi. nu ai mentionat insa nimic legat de motivele pentru care vrei sa iei spirulina.
  •  
    • 171 mesaje
    7 Mai 2010, 10:22
    0 0
    eu am incercat spirulina. e buna pentru intarirea sistemului imunitar, insa depinde pentru ce anume vrei sa iei spirulina. daca iei dimineata pe stomacul gol, poate avea sa-ti taie pofta de mancare, consumi mai putina hrana si prin urmare, slabesti. In afara de acest lucru, depinde si de unde iei spirulina. un tip de spirulina buna e cea chinezeasca de la tianshi. nu ai mentionat insa nimic legat de motivele pentru care vrei sa iei spirulina.
  •  
    • 189 mesaje
    30 Iul 2010, 08:15
    0 0
    Buna! Si eu cu familia luam spirulina , dar combinata , 4 microalge. E foarte buna combinatia, un singur produs asigura tot ce are nevoie organismul: chlorella -detoxifiere celulara, Spirulina si Lithothamnium calcareum - aprovizionare celulara , si Haematococcus pluvialis contine asthaxanthin cel mai puternic antioxidant, deci protejare celulara. Nici nu va vine sa credeti cata fericire au adus familiei mele aceste alge. Mamei i s-a absorbit o tumoare de 5 cm de la glanda tiroida, sotul a scapat de kg si de o colita de 10 ani, copiilor i s-a intarit imunitatea, tranzitul intestinal, mie mi s-au rezolvat problemele articulare,cand am fost copil am avut osteomielita si mi-a ramas o gonartroza , acum nu ma mai doare, nu trebuie sa merg la fizioterapie cu genunchiul si coloana vertebrala. Poate vi se pare ciudat ca ajuta la toate , dar este logic, actionand la nivel celular trateaza cauza problemelor. Mai multe despre cercetari la www.algae-facts.com
    Sanatate tuturor!