cum scap de pistrui?!

•  
    • 610 mesaje
    5 Mai 2010, 11:15
    0 0
    buna...de ceva timp mi-au aparut pistrui...nu sunt multi ...adik cativa pe obraji...dar nu ii aveam si ma deranjeaza...nu ii suport...arata groaznic...si la soare devin si mai proeminenti...cum scap de ei?tratamente ceva?
  •  
    • 610 mesaje
    5 Mai 2010, 11:19
    0 0
    nimeni???
  •  
    • 171 mesaje
    5 Mai 2010, 11:25
    0 0
    Buna,

Nu stiu ce tratament te-ar putea scapa de pistrui, insa ai putea incerca sa mergi la un dermatolog care sa ti recomande ceva in acest sens. In orice caz, trebuie sa eviti epunerile prelungite la soare.
    Ti-o pot recomanda pe dna doctor Badea Magdalena de la Spitalul Maria Burghele, este o doctorita buna. Poti gasi mai multe date pe internet. Succes!
  •  
    • 610 mesaje
    5 Mai 2010, 11:30
    0 0
    Spitalul Maria Burghele...nush dk ma ajuta pt ca sunt din constantza....ms mult de raspuns oricum...
  •  
    • 7 mesaje
    8 Mai 2010, 11:03
    0 0
    buna vreau sa iti spun ca eu am pistrui de cand ma stiu, si tot de atata timp incerc sa scap de ei, am folosit creme,lotiuni,tincturi,am mers la dermatolog,am facut tratament cu laser(e o mare prostie faci tratamentul si iti apar la loc si mai pronuntati) ...singura metoda care a dat rezultate la mine a fost Crema cu UV 25 -30 ... m-am dat in fiecare zi timp de 6-8 luni si mi s-au mai estompat. Daca gasesti vreo alta metoda spune-mi si mie
  •  
    • 171 mesaje
    11 Mai 2010, 12:08
    0 0
    Buna,
    In acest caz nu-ti pot recomanda decat sa intri pe doctorating.ro si sa cauti dermatologi din constanta. Sunt medici din toata tara. poti cauta optiunea cautare avansata. Succes!
  •  
    • 10 mesaje
    12 Mai 2010, 10:55
    0 0
    Fiecare expunere la soare sau solar accentueaza pistruii. Culoarea lor se atenueaza insa in perioada iernii, cand intensitatea luminoasa scade. De aceea e foarte important ca femeile cu pistrui sa isi protejeze pielea cu ajutorul cremelor fotoprotectoare, pentru ca pistruii sa nu se vada mai intens dupa sezonul estival. Pistruii pot fi decolorati cu ajutorul cremelor de albire a pielii sau cremelor ce contin retinoizi. Aceste creme, alaturi de cele de fotoprotectie, trebuie folosite constant.

Tratamentul pistruilor e posibil la varsta adulta prin proceduri de peeling chimic, prin indepartarea epidermei si a unei parti din derma cu ajutorul unor substante acide. Se fac peelingurile cu alfa hidroxiacizi, cu acid glycolic sau cu fenol. Aceasta terapie se face in afara sezonului cald al anului, sub protectia cremelor anti-UV cu factor mare, si necesita o perioada de repaus de 6-10 zile.
  •  
    • 2 mesaje
    7 Nov 2010, 15:57
    0 0

Buna,

locuiesc in America si lucrez la o clinica de chirurgie cosmetica. De asemenea facem si alte tratamente faciale. Iti recomand tratamentul cu IPL(intense Pulse Light), este un laser. Asta va face ca pistruii sa dispara. Sunt sigura ca se gaseste si in tara, cauta tratamente faciale cu laser IPL.