medic ginecolog bun in Bucuresti
-
0 0Va rog din suflet daca puteti sa-mi recomandati un medic ginecolog care m-ar putea ajuta sa duc sarcina la capat cu bine. Am mai pierdut 2 sarcini si sunt disperata. Va rog.
-
incearca d-na doctor Ranga de la Giulesti. O stiu, e foarte buna, face echipa cu doctorul Bogdan Marinescu. o gasesti in spital la Giulesti, dar cel mai bine ar fi sa te duci martea dupa ora 17 la Centrul de planning familial de langa maternitatea Giulesti. cand o gasesti acolo. PRietena mea a nascut ambii copii cu ea (iar ce-a doua sarina la 43 de ani) si a fost totul OK. eu am avut o problema cu o rana pe col si tot m-a rezolvat f. bine
-
Multumesc no_ua. Il stiu pe doctorul Badiu dar problema este ca actuala mea doctorita este colega la Municipal cu el si parca nu-mi vine sa-i arat asa pe fata ca m-ar interesa si parerea altui doctor. Si cred ca nici lui nu prea i-ar conveni sa-i "fure" pacientii unei colege. Eu am fost internata la Municipal si pe fisa de acolo automat se va vedea la ce doctorita am fost. Oricum poate totusi voi incerca la cabinetul particular. Te pupici.
-
Buna !
va rog din suflet ma ajutati si pe mine cu mai multe detalii despre Doctorita Ranga????? sambata voi merge la dansa si nu stiu prea multe,,,si mai sunt si din Craiova deci..chiar nimic nu stiu,,,am citit ce am gasit pe net dar din pacate mai multe pareri "proaste" despre dansa decat pareri bune...
sunt Disperata..........
nu mai stiu ce sa mai fac....sa mai merg? sa nu mai merg?????
Va rog ajutati-ma....
multumesc din suflet.