OB
-
0 0Salutare! As avea si eu o intrebare: de ce imi vine rau atunci cand imi introduc un tampon OB? As vrea sa fiu luata in serios pentru ca nu glumesc deloc, pur si simplu, imi vine rau:ma ingalbenesc, vad negru in fata ochilor si daca nu reusesc sa ma controlez lesin! Am renuntat la ele si acum am incercat cu cele Mini si sunt oarecum bine!
-
Vezi ca intr-adevar, OB-urile pot provoca in anumite cazuri - rare, un soc toxic.
Scrie pe prospect, citeste bine.
"Atentie: Instructiunile din cutie, referitoare la folosirea tampoanelor, cuprind informatii importante despre SST (Sindromul Socului Toxic) mentrual - o boala rara dar grava. Te rugam sa le citesti si sa le pastrezi, pentru sanatatea si igiena ta corporala."
Nu ti se pare, inseamna ca la tine declanseaza SST - deci nu le mai folosi. -
nu le mai folosi... cel mai bine,stiu ca o sa iti fie greu sa porti absorbante insa asta e. ai mare grija cu SST. recunosc ca si eu mai folosesc ob-uri insa imi este frica,ma simt ok cu ele dar cand ma gandesc ca am ceva inauntru ma i-a cu rau... si nu e bn deloc. multa lume spune ca sunt periculoase si eu chiar cred. o matusa a facut o rana din cauza lor.mie medicul ginecolog mi-a zis sa nu le folosesc decat daca sunt nevoita si sa le schimb din 2 in 2 ore... AI MARE GRIJA NU E DE GLUMIT CU ASA CEVA!
-
prietena mea a luat o infectide la ob-uri si o trateaza si acum...medicul ia zis k poate nu le-a schimbat la timp...stiu k le schimba din 2 in 2 ore na cred k poate a mai si intarziat...cand eram la scoala....si aveti grija cand cumparati si ob si absorbante...uitati-va sa nu fie expirate...chiar si atunci cand le luati de la farmacie....multa sanatate evelor
-
ma tot "cearta" prietenul ca de ce nu folosesc ob... dar imi provoaca un disconfort.... si nu ma simt in largul meu cu ele... nu stiu poate ca nu il introduc suficient ... treba e ca am incercat toate marimile, asa ca am ramas la absorbante sau daca e cazul folosesc panty din ala subtire se indoaie usor dupa chilot
-
Am crezut ca sunt singura" anormala", dar se pare ca ma sunt femei care nu le suporta! Luna trecuta am incercat mini,a fost ok! Nu as renunta la ele, daca ma voi simti bine incontinuare, deoarece nu am o menstruatie abundenta, dureaza doar doua zile, luna trecuta am folosit ob mini pe timpul zilei, iar noaptea panty
-
mda, la inceput si pe mine ma cam lua cu lesin cand imi bagam tampoane interne.
de frica... deh... la gandul ca introducerea unui corp strain, artificial in corp nu este tocmai o chestiune OK.
cu timpul, iti dai seama ca e safe si teama dispare.
daca tamponul este introdus suficient de adanc, nu se mai simte deloc.
practic:
- se relaxeaza sfincterul vaginal
- tamponul se impinge cu degetul mijlociu, pana la o adancime egala cu lungimea primelor doua falange ale degetului. ESTE MOTIVUL PENTRU CARE MAINILE TREBUIE SPALATE BINE SI INAINTE, SI DUPA APLICAREA TAMPONULUI.
daca sunt folosite conform instructiunilor, tampoanele interne sunt foarte practice.
totusi, e bine sa nu le folosesti 24/24 ore, ci sa folosesti tampoane externe atunci cand esti intr-un mediu in care ai la dispozitie confortul necesar (acasa, in vizita la rudele apropiate...). -
As vrea sa va mai intreb daca a folosit sau foloseste cineva Novynette si cum se simte cu ele? am luat anticonceptionale 5 ani de zile cu o intrerupere de 6 luni pentru ca incepusera sa-mi apara pe corp tot felul de broboane,am luat Logest, Microgynon si Yasmin, le-am schimbat la recomdarea medicului, tocmai din cauza acestor broboane, dupa 6 luni am inceput iar sa iau Microgynon si iar aceeasi problema, acum doctorul mi-a dat Novynette si le incep de saptamana viitoare, vroiam pareri pro si contro
-
classic said:
Salutare! As avea si eu o intrebare: de ce imi vine rau atunci cand imi introduc un tampon OB? As vrea sa fiu luata in serios pentru ca nu glumesc deloc, pur si simplu, imi vine rau:ma ingalbenesc, vad negru in fata ochilor si daca nu reusesc sa ma controlez lesin! Am renuntat la ele si acum am incercat cu cele Mini si sunt oarecum bine!Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Avem urmatoarele tipuri de pachete:
• pentru folosire zilnica – 30 de buc.;
• pentru ciclu normal – 10 buc.,
• pentru ciclu abundent - 8 buc.,
• pentru tanga – 20 buc.
Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69 ANCA