care e cauza urcioarelor?
-
1 Mai 2010, 19:070 0baietelul meu are de ceva vreme urcioare; mici, localizate in diverse locuri, ies si dispar, si nu stiu de ce.am fost la oftalmolog, nu parea sa aiba nimic, i-a dat un ceai oftalmic sa-i pun comprese...au disparut si apoi au aparut iar.
aveti ceva explicatii? poate experiente? leacuri? ca la cata incredere am acum in medici, as prefera un leac babesc....
multumesc -
4 Mai 2010, 12:13si eu am avut problema asta cand eram mica. din cate imi amintesc, aveam un stafilococ, care a fost tratat cu cantastim, de la institutul cantacuzino. stiu ca acolo se puteau face si asa-numitele "autovaccinuri", si ele foarte utile in chestii de genul asta. vorbeste cu un medic internist mai "traditional" si vezi ce analize trebuie sa-i faci micutului si ce parere are despre tratamentele astea. multa sanatate!
-
4 Mai 2010, 14:22eu cand eram mica , faceam ulcioare, primavara, cand se schimba anotimpul, mama imi punea comprese cu ceai de musetel, si faceam an dupa an, apoi nu mi-au mai aprut
-
5 Mai 2010, 09:50Eu fac citeva pe luna, dau cu kanamicina si pina a doua zi, s-a retras.Nu stiu daca e valabil si-n cazul baietelului tau, sa nu fie prea mic pentru canamicina.
Mai era din popor un leac, sincer, nu l-am folosit niciodata, cica cu urina daca dai, trece.Nu te sfatuiesc nici pe tine, io t-am zis doar ce am auzit pe la babe -
5 Mai 2010, 11:39sau cu coada de la lingura de lemn fierbinte,dar daca e micut....nu va suporta,mai bine
mergi cu el la un oftalmolog -
9 Mai 2010, 17:29- Probleme cu ochii
C.M.P. : Nu-ti place ce vezi in propria viata.
N.M.G. : Creez acum o viata la care imi place sa ma uit.
http://www.vindecare.go.ro/vindgand/litera_O.htm#an229