Nu inteleg ce-i cu mine

•  
    • 823 mesaje
    1 Mai 2010, 16:19
    0 0
    Buna, fetele!
    Pe scurt, problema mea este urmatoarea.
    Am ajuns de la 50 kg la 57 fara sa ma ingras.
    Am acelasi corp pe care il aveam la varsta de 13 ani. Pe atunci aveam 50 kg si an dupa an greutatea mi-a ramas constanta.
    Nu ma cantaresc des tocmai pt ca greutatea mea nu variaza, insa un ultimul timp toate cantarele imi indica 57 kg; in conditiile in care arat LA FEL.
    Am ajuns la concluzia ca am luat kg astea in oase, dar nu inteleg fenomenul.
    Are cineva idee ce naiba se intampla cu mine? Nu stiu la ce medic sa merg sa intreb si in urmatoarele doua saptamani lucrez la "foc automat", deci n-am timp sa ajung la control.
    Is there a doctor in the house????
  •  
    • 171 mesaje
    3 Mai 2010, 10:54
    0 0
    Buna,
    Cred ca ai putea incerca o consultatie la un medic nutritionist. Ar fi cel mai in masura sa si exprime parerea in acest sens. Doctorating.ro are multi medici nutritionisti. poti cauta unul care sa aiba cabinet aproape de tine daca zici ca nu ai timp pentru asta. sau poti incerca sa mergi macar la medicul de familie.
  •  
    • 632 mesaje
    3 Mai 2010, 14:52
    0 0
    este posibil sa retii apa in organism, desi, in cazul acesta, ar trebui sa te simti cam balonata si sa ai degetele umflate, la maini si/sau la picioare. cel mai bn e sa intrebi un medic, chiar si pe cel de familie care te poate indruma mai departe
  •  
    • 3036 mesaje
    5 Mai 2010, 13:19
    0 0
    ai uitat sa specifici ce varsta ai acum...

de-a lungul anilor, corpul se modifica nu doar exterior, ci si interior.

se schimba dimensiunea organelor (de ex timusul se micsoreaza, glandele sexuale se maresc), densitatea tesuturilor creste...

sanii cresc si ei... iar daca sunt maricei, atunci au si o greutate pe masura.

si tot asa...