Umflatura pe san!
-
1 Mai 2010, 11:310 0Am o prietena careia i-a aparut o umflatura pe san intr-o parte , de 1 luna, zice ca nu o doare , ca a fost mai mica si a crescut. Mi-e frica sa nu fie ceva mai grav..
Eu am noduli, dar mereu m-au durut .
Lipsa durerii la ea poate indica cancer? Ce stiti despre cazuri asemanatoare ei?
Eu stiu un caz asemanator la o femeie mai in varsta si avea cancer.La fel nu o durea. -
1 Mai 2010, 14:17Prezenta sau absenta durerii nu constituie un indiciu suficient. Singurul care poate determina natura umflaturii este un medic ginecolog, dupa un examen radiologic sau ultrasunet. Daca nodulul si-a marit volumul atat de rapid trebuie sa mearga urgent la control, pentru ca daca este malign, orice zi conteaza. Pe langa asta, ar trebui sa ia legatura cu un centru de terapii naturiste, sa vada care sunt alternativele sau combinatiile posibile de tratament. Oricum, totul incepe cu un examen clinic. Pana ajunge la medic sa isi puna comprese zilnice cu bitter medicinal ( de la plafar sau farmacie) si sa se unga cu alifie de galbenele. Multa sanatate.