celulita

•  
    • 11 mesaje
    2 Oct 2004, 10:17
    0 0
    Ce se poate face ca sa ai o piele tonifiata, fara celulita la 22 de ani?Fac sport, mananc rational si nimic..Am nevoie de niste sfaturi
    Ioana
  •  
    • 89 mesaje
    2 Oct 2004, 10:22
    0 0
    pentru a scapa de celulita(in parte pentru ca de tot nu dispare)ai nevoie de masaj, o crema anticelulitica buna si multa apa.bea lichide cel putin 2 litri pe zi.incearca sa nu mananci prajeli,carne de porc, grasimi, fast food,dulciuri.intr-un cuvant nu manca tot ce e bun. axeazate pe legume si fructe.
    eu folosesc uleiul de masline pentru celulita.bafta
  •  
    • 11 mesaje
    2 Oct 2004, 10:25
    0 0
    Merci pentru sfat si pentru promptitudine.Beau si eu in fiecare dimineata ulei de masline pe stomacul gol, ca poate-poate)
  •  
    • 7 mesaje
    2 Oct 2004, 10:30
    0 0
    In aparitia celulitei intervine si o componenta genetica cu care nu prea ai ce face daca ai mostenit-o...

Poti sa-ti faci masaj regulat de exemplu cu crema anticelulitica de la elmiplant (mie aia mi s-a parut cea mai buna) - e util pt imbunatatirea circulatiei.

Un truc pe care l-am mai incercat e masaj cu zat de cafea. Pui zat de cafea incalzit un pic pe coapse si faci masaj dupa care faci un dus sa scapi de zatul ramas. Zice-se ca asa fac fotomodele inainte de prezentari ca sa atenueze imaginea aia de coaja de portocala dar eu nu pot spune ca am vazut ceva efecte.
  •  
    • 430 mesaje
    10 Mai 2005, 10:57
    0 0
    Incearca gelul Supliform, dupa dus maseaza locurile cu pricina si impacheteaza-te in folie, Stai cu ea cam 30-40 minute.
  •  
    • 335 mesaje
    15 Mar 2006, 21:33
    0 0
    Fetelor, cum ... folositi voi uleiul de masline pt celulita? faceti masaj? Impachetari?