intarzierea menstruatiei...

•  
    • 228 mesaje
    28 Apr 2010, 18:41
    0 0
    Salut! Sunt foarte ingrijorata de sanatate. In ultimul timp (aproape un an) menstruatia imi era regulata din 4 in 4 sapt. Acum deja mi-a intarziat o sapt. mi-am facut test de sarcina si mi-a iasit negativ. Sunt stresata si nu stiu exact ce e de facut. Doresc sfaturi.
  •  
    • 7 mesaje
    28 Apr 2010, 19:08
    0 0
    buna si eu am acceasi problema ...... imi vine foarte neregulat . am avut o perioada cand imi venea la timp dar .. luam anticonceptionale ... eu inca nu am facut testul de sarcina caci sunt obisnuita sa imi intarzie asa mult...dar totusi nu ar trebuii sa exclud asta din planurile pt saptmana viitoare ... sincer nici eu numai stiu ce sa ma mai fac ...sigur am niste probleme cu hormonii
  •  
    • 3036 mesaje
    29 Apr 2010, 08:29
    0 0
    mai sunt si alte cauze care pot intarzia menstruatia:

- o cura drastica de slabire
    - efortul fizic intens
    - stresul

adica, in general, orice situatie in care organismul este nevoit sa incetineasca/suspende ovulatia in favoarea activitatii organelor vitale.
  •  
    • 38 mesaje
    29 Apr 2010, 10:29
    0 0
    Buna! Ma confrunt si eu cu aceeasi problema de ani de zile: menstre foarte dereglate. Fetelor, mergeti la doctor! Eu vreau sa fac un copil si acest lucru ma impiedica. In general problema aceasta e cauzata de ovare polichistice. Se fac analize la sange, la toti hormonii. E o problema foarte delicata deoarece din aceasta cauza eu am de suferit de exemplu cu greutatea. Ginecologul meu mi-a spus ca aceste ovare polichistice duc in marea majoritate a cazurilor la obezitate, diabet zaharat si hipertensiune. Dar cea mai mare durere a mea este faptul ca nu pot ramane insarcinata....
  •  
    • 228 mesaje
    29 Apr 2010, 22:39
    0 0
    Este adevarat ca am inceput o dieta si fac sport mai mult decat faceam inainte e posibil din cauza aceasta si daca am vazut ca imi intarzie cateva zile deja m-am cam panicat si am inceput sa ma stresez deoarece am nunta in iulie si cred ca nu e timpul pentru un bebe. Viitorul sot ma sustine ca v-a fi bine si de este sa fie atunci e momentul numai sanatos sa fie, numai noi femeile nu prea gandim astfel...multumesc de sfaturi si eu o sa astept in continuare sa vad ce se intampla...si o sa merg la medic cat de curand...
  •  
    • 228 mesaje
    1 Mai 2010, 21:45
    0 0
    Gata am terminat azi cu stresul ...
    Sunt linistita ca sunt in sfarsit bolnava si un sfat pt cele ce au patit ca mine nu intrati in panica pt ca totul se rezolva si de e sa fie cel mai important e sa fie bebelu sanatos. Multumec pt sfaturi.
    Pa
  •  
    • 2 mesaje
    1 Oct 2011, 23:45
    0 0
    am si eu o intrebare am avut contact sexual in luna iulie in luna august mi-a venit ciclu iar in luna septembrie nu am avut deloc contact sexual si nu mi-a venit ciclu. va rog frumos puteti sa imi spuneti din ce cauza nu mi-a venit?