eterna problema: kilogramele si vointa

•  
    • 34 mesaje
    1 Oct 2004, 13:09
    0 0
    Va propun si eu un subiect, sigur a mai fost discutat: kilogramele date jos la o sala de fitness.
    Caut si eu o sala de fitness la care sa accepte persoane peste 100 kg, sa accepte si barbati (sotul meu doreste si el acelasi lucru), sa fie curata, sa se ocupe cineva de tine care sa stie ce-ti recomanda (nu ca unele sali unde ti se pune o carte cu exercitii in fata dupa care descurca-te....)si care, evident, sa nu coste foarte mult.
    In ceea ce priveste regimul alimentar stiu ce am de facut, dar simt nevoia s de un pic de miscare, mai ales ca de cind mi-am luat masina... posteriorul meu nu se mai da jos din ea...
    Ce ziceti? Ma ajuta cineva?
  •  
    • 3 mesaje
    1 Oct 2004, 16:44
    0 0
    Buna Ducesica.

spune unde te afli. In ce oras, pentru ca fetele sa stie daca sa iti faca o recomandare sau nu.

Iar daca vrei sa afli mai multe chestiuni legate de slabit, exista tot pe forum dar la "frumusete" mai multe topicuri legate de cure de slabire. Si sunt mesaje simpatice dar si folositoare de la fete care trec prin chestii asemanatoare.

oricum....multa bafta si vointa!
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    1 Oct 2004, 16:52
    0 0
    Buna,

Eu iti pot recomanda o sala.insa problema e ca o sa -ti goleasca buzunarul.Sala este pe la Piata Alba Iulia.Am uitat cum se numeste.Dar oricum o gasesti sigur.Este pe undeva pe colt.In privinta serviciilor nu am nimic de comentat, sunt exceptionale.Si antrenorii la fel.
  •  
    • 1530 mesaje
    1 Oct 2004, 18:23
    0 0
    Greenshell, unde ai disparut? Treci la raport la "frumusete"! Ceva progrese?
  •  
    • 491 mesaje
    1 Oct 2004, 20:42
    0 0
    daca esti din Bucuresti, la Henriette Body Center in Regie exista personal trainer, care-ti arata ce si cum si in ce ordine sa faci. Sper sa mai fie si-acum, ca eu ultima data am fost la ei acu' mai multe luni. Oricum, mie mi-a placut chestia asta ca nici eu nu stiam cum se folosesc toate aparatele si nici in ce ordine.

Multa bafta!
    Nicole
  •  
    • 11 mesaje
    2 Oct 2004, 10:21
    0 0
    Draga mea, sincera sa fiu nu iti recomand o sala de fitnes ci una de aerobic. Aerobicul arde cel mai bine grasimile din organism si iti formeaza un corp armonios.Am avut si eu o problema cu kg in plus dar de cand merg la aerobic parca sunt alta. Si nu uita ca in corpul unei femei trebuie investit foarte mult timp..
    Pupici
  •  
    • 7 mesaje
    2 Oct 2004, 10:41
    0 0
    Si pe mine m-ar interesa daca stiti sa-mi spune-ti de vreo sala de fitness in zona Grigorescu (Salajan).
    Multumesc anticipat
  •  
    • 7 mesaje
    2 Oct 2004, 10:43
    0 0
    CORECTARE: spuneti in loc de spune-ti....uff ce fac prea multe limbi straine din om!
  •  
    • 34 mesaje
    4 Oct 2004, 10:40
    0 0
    buna, la toata lumea
    la cele 120 kg ale mele si 1,70m, kg pe care le detin de citiva anisori buni numai aerobic nu-mi prea trebuie, intrucat s-ar putea sa risc sa-mi rup ceva pe la coloana vertebrala sau pe la incheieturi...
    odata, un doctor de medicina de recuperare mi-a recomandat bicicleta, steper, in nici un caz inot, abdomene... si cum acasa nu ma tine decit 3 zile... incerc si eu undeva unde sa platesc ca sa ma tin de treaba. In primavara m-au pacalit si pe mine cu sedinte de electrostimulare si dupa ce am facut o gaura in buget de 4 milioane (ptr care am facut sacrificii seioase), dupa 2 saptamini de mers o zi da o zi ba ( 45 min electrostimulare normala + 15 min fast slim) am constatat ca nu a avut nici un efect. apa beau, regim? nu depasesc 1200-1500 cal/zi, dar merg mult cu masina, se vede ca imi lipseste miscarea... ce am reusit totusi in acele saptamini de electrostimulare? sa mai citesc si eu o carte, lucru dupa care tinjeam de mult.
    sunt din bucuresti si stau in zona titan. si lucrez in zona pta rosetti.
    gasisem o sala intr-un bloc in spatele magazinului titan, dar nu primesc decit pina la 90kg si primesc numai femei.
    nu am incercat sa postez acest anunt in rubrica de frumusete pentru ca la mine e vorba de sanatate acum si nu de frumusete. caci ma simt extraordinar cu mine insami, cu toate "colegele" insotitoare, citeste kg...
    asa ca asta e, mai astept un ajutor de la voi
  •  
    • 14 mesaje
    18 Nov 2004, 16:18
    0 0
    sunt noua pe aci dar am si eu o problema caut o sala de fitness in iasi dar care sa aiba oamni constiinciosi care sa iti dea sfaturi sa te invete .am 74 de ghilograme si vreau sa scap macar de 10 din ele. va rog ajutati-ma si pe mine
  •  
    • 765 mesaje
    19 Nov 2004, 12:19
    0 0
    Ducesica, cred ca la tine trebuie schimbat metabolismul.
    Chiar daca te simti bine cu tine acum, peste ani, s-ar putea sa apara si fenomene nedorite.
    E bine sa faci miscare dar cred ca e nevoie si de sfatul unui nutritionist sau homeopat pentru ca rezultatele sa fie pe masura.