AJUTORRRRRRRRRR!
-
0 0Marti m-a prins o ploaie cumplita in Manhattan...Nu aveam umbrela si am stat 2 ore in ploaie ca sa gasesc un taxi pt ca eram pe strada 57 cu Madison si trebuia sa ajung pe 34 cu 3rd avenue...ceea ce este departe...
Si in seara asta mi-a venit ciclul...La 2 saptamani. Mie nu mi s-a intamplat asta in viata mea! De obicei imi vine la 35-40 de zile...adica f rar...Si mi se intaresc sanii etc. Acum mi-a venit fara nici un simptom...Si e si abundent...
Ce d r a c u sa fac...Sunt speriata! Va rog, ajutati-ma cu vreun sfat, ceva... -
yoshi, nu te mai agita, calmeaza-te starea de agitatie nu-ti face bine.
de regula e bine sa consulti un medic in astfel de situatii dar exista posibilitatea sa fii putin racita, mergi la farmacie si cumpara un gluconat de calciu acolo poate se numeste altfel de descurci tu, te ajuta cand ai un ciclu mai abundent, la noi mai este indometacinul supozitoare un antiinflamatoriu bun.
Deci poti lua supozitoate si calciu daca nu cedeaza consulta un medic.
Multa sanatate! -
fugi repede la doctor!!!!!!!!!!
nu vreau sa te sperii dar s-ar putea sa fi fost insarcinata.la fel de bine poate ca ai avut ovulatie mai devreme.dar daca ti-e mai rau ca de obicei si menstruatia e mai abundenta ........mai bine du-te la medic.
de ce iti spun asta?o verisoara de-a mea era insarcinata , si habar nu avea.in prima luna i-a venit menstruatia la timp, un pic mai putin abundenta ca de obicei , dar nici nu a bagat de seama.si pe l-a mijlocul lunii , dupa ce a stat descult in baie , pe faianta rece ,si a spalat prin baie , s-a trezit seara ca ii e f rau si ca are hemoragie.a mers la medic si ghici ce?
asta ca de asta trebuie sa te duci.nu de alta dar daca doamne fereste ai avut o pierdere de sarcina , pot sa apara complicatii mai tarziu.bafta! -
Am avut luna asta 2 contacte pe la mijlocul lunii...dupa ce imi trecuse ciclul de cateva zile. Crezi ca e posibil sa fi fost insarcinata?
Eu sper ca nu...Mai povesteste-mi te rog despre prietena ta...cam ce simptome a avut ea...Eu acum am usoare dureri de burta...este abundent si am si ceva cheaguri. Chiar e posibil sa fi fost insarcinata? M=am ferit..daca ma intelegi...
Sper ca vei raspunde...Iti multumesc mult oricum. -
Yoshi, be cool... din cele povestite de tine, nu aveai cum sa fii insarcinata!
Unor femei, cand sunt supuse la un stres fizic sau psihic puternic, le vine ciclul mai devreme cu 1-2 saptamani. Fac si eu parte din aceasta categorie, desi in mod normal am o menstruatie foarte regulata.
Daca totusi te simti ALTFEL decat de obicei (slabita/febra/hemoragie cu sange proaspat), du-te la medic. -
Iti multumesc mult, donna. Probabil ca ai dreptate...Mai ales ca perioada asta a fost foarte grea pentru mine...Emotional vorbind.
Sangerarea a fost cam abundenta totusi...f abundenta de fapt...Aseara a fost la fel. Azi vad ca e ceva mai bine dar cine stie.
Stii, lunile cat nu am intrat pe forum ti-am simtit lipsa...
.
Am sa iti scriu pe privat. -
Ce mai faci, Yoshi?! Imi pare rau ca ai probleme, din pacate eu nu te pot ajuta cu vreun sfat, vroiam doar sa-ti spun ca ma bucur sa te "revad"
pe forum, si sper ca ai revenit "for good"!
Din moment ce esti in NY, inteleg ca toate ti-au mers cum ai planuit
! Sa ne povestesti ce faci pe-acolo!
Te pup!!