O mica problema..
-
0 0Buna fetelor..sunt noua pe forum .. dar din cate am vazut stiu ca ma pot baza pe voi.. Am si eu o problema .. luna trecuta am luat Postinor, asa zisa pastila de a 2`a zi ,desi stiam ca are urmari destul de urate..si in aceeasi luna mi-a venit cu 2 zile mai devreme..insa acum mi-a intarziat 2 saptamani..burtica nu am..greturi nu..nimic..As vrea sa stiu daca vreuna dintre voi a patit acelasi lucru sau daca ati auzit de problema asta..
Sper sa nu vi se para o prostie ..aa.. era sa uit ,mi-am facut si un test care a iesit negativ..din acest motiv nu m-am dus la doctot..tot astept sa vina..Ce ma sfatuiti?
Pupici -
Ca una care am luat de doua ori, pot afirma ca nu am avut nici un fel de dereglare. Exista mici variatiuni de la luna la luna(2-3 zile), dar acestea existat si inainte de a utiliza un astfel de produs.
Intrazierea ta mi se pare ingrijorator de mare, mai ales daca pana acum ai functionat ca un "ceasornic".
Sper sa fie OK, pana la urma! -
Fetelor va multumesc mult..chiar eram si poate inca mai sunt speriata.. sper k nu am ramas luna asta..de obicei testele alea de dimineata sunt bune.. O sa il repet totusi ca sa fiu sigura.
De functionat ca un ceasorinic
nici vorba..doar cand am luat anticonceptionale ..ca in rest e tare neregulat adika imi venea la pese 30 de zile ..dar cu mici variatiuni.. 32 ..34.. dar macar stiam ca vine.
Acum ..legat de faptul ca postinorul deregleaza tot prin noi ..stiam si mai stiu ca depinde si de organism si se pare ca eu sunt o nefericita ...
Fetelor ma bucur mult ca m-ati ajutat cu niste sfaturi..pt ca eu chiar nu am nici o prietena care sa se priceapa mai bine in problema asta
Va pup..si il astept sa vina
-
Daca stai stresata o sa mai intarzie...ti-o zic din proprie experienta. (mai demult am crezut ca sunt insarcinata, stateam cu frica-n san sa vina odata, trecusera vreo 40 de zile si nimic - la mine era ceas- testele de sarcina negative, asa ca m-am dus la ecografie ca sa-mi spuna macar daca se vede ceva implantat, un perete uterin ingrosat si abia a doua zi dupa ce m-a calmat doctorita ca nu e nimic mi-a venit ciclul).
Curaj, daca nu e nimic..o sa vina dansul
-
Ruxi draga mea..sper sa vina.. Stiu ca daca esti stresata intarzie ..si sunt multe chestii care ii influenteaza "venitrea". Multumesc pt sfat, mai ales ca vine din partea unei fete care a trecut prin aceeasi problema. Testul al 2`lea o sa il fac peste vreo 2-3 zile.. ca poate poate si eu nu stiu...

Pupici -
in mesajul respectiv mai era o sugestie: ecografie abdominala (reg abdominala inferioara-uterina-nush exact denumirea). Este utila pentru ca iti poate spune pe langa probabilitatea ca un ovul fecundat sa se fi implantat in peretele uterin, si daca sunt ceva chistulete ovariene care ar putea fi, de asemenea, cauza de dereglari de ciclu.
-
Stiu ca sarcinile extrauterine nu ies la test..nu? Dar ma gandesc ca si aici trebuie sa apara anumite simptome.. si eu nu simt nimic..doar ca ma cam doare burta..ca si cum mi-ar veni in curand.
Daca nu e sarcina nu stiu ce ar putea fi. Eu tot sper ca e de la pastila aia de a 2-a zi ..si de la stres...
Imi fac cat de curand programare la eco..insa mi-e fricaaa...
-
salut..am "o mica, mare problema" ..de fapt nu imi dau seama de gravitatea ei momentan..mi-am inceput viata sexuala acum 4 zile..nu am stiut ca acea substanta eliminata de barbat poate contine spermatozoizi..urmatorul contact sexual neprotejat l-am avut dupa 48 de ore..m-am hotarat sa iau Postinor2 deoarece ejacularea a avut loc de data asta in mine..intrebarea mea e urmatoarea: exista riscul de a ramane insarcinata daca am avut 2 contacte sexuale in mai putin de 72 de ore dupa care am luat aceasta pilula? intre primul si al doilea contact am facut o echografie..dar nu cred ca in timpul asta scurt s-ar putea vedea o eventuala sarcina..va rog, as dori sa aflu ce mai este de facut in cazul asta