dereglari menstruale
-
0 0buna am 19 ani si de la varsta de 14 ani am menstra . totusi am ceva probleme am menstruatia foarte dereglata , am fost si la endocrinolog si mi-a dat sa iau anticonceptionale . in perioada cand le-am luat , mentruatia mi se reglase , iar cand nu le-am mai luat iar au inceput pauzele lungi chiar si de 1 luna . voi cunoasteti vreun remediu , sau un sfat va rog . multumesc
-
Am avut si eu o probl asemanatoare si am scapat de ea cu extractul din muguri de zmeur!
Producator: PlantExtrakt
Compozitie: Extract vegetal din mladite de zmeur. Contine alcool etilic de cereale 33% vol.
Continut: 50 ml
Administrare: 30 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; 50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi, in asocieri.
Indicatii: Adjuvant in tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si vaginita; hipogonadism la pubertatea femeilor (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou; Producator: PlantExtrakt
Compozitie: Extract vegetal din mladite de zmeur. Contine alcool etilic de cereale 33% vol.
Continut: 50 ml
Administrare: 30 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; 50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi, in asocieri.
Indicatii: Adjuvant in tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si vaginita; hipogonadism la pubertatea femeilor (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou;
Va spun ce face adevarate minuni!
sanatate multa va doresc!