dereglari menstruale

•  
    • 7 mesaje
    27 Apr 2010, 13:52
    0 0
    buna am 19 ani si de la varsta de 14 ani am menstra . totusi am ceva probleme am menstruatia foarte dereglata , am fost si la endocrinolog si mi-a dat sa iau anticonceptionale . in perioada cand le-am luat , mentruatia mi se reglase , iar cand nu le-am mai luat iar au inceput pauzele lungi chiar si de 1 luna . voi cunoasteti vreun remediu , sau un sfat va rog . multumesc
  •  
    • 38 mesaje
    29 Apr 2010, 12:43
    0 0
    Ce parere ai de exemplu despre produsele de la Plafar? Eu am dereglari menstruale, eu le cunosc si cauza insa. Pe mine ma ajuta de ani de zile Tonic feminin . A facut minuni in problema mea! Cauta pe net informatii despre acest produs.
  •  
    • 1336 mesaje
    29 Apr 2010, 12:52
    0 0
    Am avut si eu o probl asemanatoare si am scapat de ea cu extractul din muguri de zmeur!
    Producator: PlantExtrakt
    Compozitie: Extract vegetal din mladite de zmeur. Contine alcool etilic de cereale 33% vol.
    Continut: 50 ml
    Administrare: 30 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; 50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi, in asocieri.
    Indicatii: Adjuvant in tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si vaginita; hipogonadism la pubertatea femeilor (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou; Producator: PlantExtrakt
    Compozitie: Extract vegetal din mladite de zmeur. Contine alcool etilic de cereale 33% vol.
    Continut: 50 ml
    Administrare: 30 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; 50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi, in asocieri.
    Indicatii: Adjuvant in tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si vaginita; hipogonadism la pubertatea femeilor (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou;
    Va spun ce face adevarate minuni!
    sanatate multa va doresc!
  •  
    • 38 mesaje
    29 Apr 2010, 13:41
    0 0
    Da, am auzit si eu de extractul din mugur de zmeur. E ok. Si tinctura de marar e foarte buna! In plus aceasta din urma da fermitate sanilor. Asa ca fetelor, folositi!
  •  
    • 189 mesaje
    30 Iul 2010, 08:19
    0 0
    Buna , ma bucur ca folositi produse naturiste. Si eu le folosesc, mai ales microalgele. Acum am un fibrom de 2 cm, sper sa-mi treaca. Revenind la dereglari hormonale, algele ajuta foarte mult. Actioneaza la nivel celular, deci trateaza cauza problemelor. Sanatate!
  •  
    • 12 mesaje
    8 Aug 2010, 23:26
    0 0
    Eu zic ca poti incerca si medicina alternativa;este mult mai putin daunatoare si te ajuta la rezolvarea acestei dereglari hormonale;de ex cauta un medic care practica medicina naturista(fitoterapie);tincturile din plante sunt ffff eficiente
    numai bine