intarirea muschilor...vaginali

•  
    • 318 mesaje
    30 Sep 2004, 17:56
    2 1
    Stiu despre exercitiile Kegel si le practic dar ma gandeam daca mai exista si alte exercitii de genul asta pentru intarirea muschilor vaginali.Se spune ca daca le practici vei simti orgasmul mult mai intens.
    Asadar?
  •  
    • 70 mesaje
    30 Sep 2004, 20:15
    2 0
    sal.eu am "practicat" ceva de genul asta.erau niste exercitii care aveau un pic te legatura cu yoga(cred).trebuie sa te asezi in pozitia aceea , specifica yoga,dar cu diferenta ca trebuie sa apesi pe vagin cu un obiect tare(ai putea sa tii un picior indoit ca sa presezi cu calcaiul sau poti folosi o minge de tenis de ex).dupa ce te-ai instalat in pozitia asta incepi sa iti masezi sanii prin miscari circulare spre mijlocul pieptului,avand grija sa eviti mameloanele pt ca sunt mai sensibile.ex asta are ca efect intarirea muschilor si ingustarea vaginului.il faciseara , timp de 5 min si depinde doar de tine cat de des il faci (in functie de ce rezultate obtii decizi tu).eu l-am facut de cateva ori si rezultatul a fost ca ma "ingustasem" cam tare si prietenului meu i-a fost cam greu cand ....stii tu
  •  
    • 609 mesaje
    1 Oct 2004, 10:29
    0 0
    Pe mine ma intereseaza mult acest subiect, caci mi-a intrat in cap ca as avea probleme de genul asta si chiar sunt un pic inhibata.Deci, eu am inteles ca trebuie sa stai in fund cu picioarele incrucisate( turceste)si sa faci exercitiul respectiv.Asa se face?Pupici!!
  •  
    • 2198 mesaje
    1 Oct 2004, 10:51
    0 0
    Dragele mele , exista o multime de carti pe tema asta ..Cred ca le gasiti pe la tarabe ..Eu le-am vazut de multe ori ..
    Intarirea muschilor vaginali este foarte buna - ajuta foarte mult atat la obtinerea orgasmului cat si la prelungirea lui .Deasemenea , ii vet crea partenerului senzatii extraordinare .

Bafta , dar tre' sa exersati destul de mult !
    Va pup!
  •  
    • 70 mesaje
    1 Oct 2004, 14:41
    2 0
    da alina , asa se face.exercitiul asta il practicau femeile tailandeze(poate stii ca se spune despre tailandeze ca sunt cele mai bune amante)inca din evul mediu.nu am spus o chestie importanta fiindca ma grabeam.se poate practica in scop anticonceptional.asta inseamna ca daca vrei , si daca ai rabdare sa faci exercitiul in fiecare seara cu sfiintenie poti sa te protezezi contra unei sarcini nedorite in acest mod.ex. poate face ca menstruatia sa dispara.stiti ca pe peroiada ciclului uterul este puternic vascularizat astfel incat atunci cand ovulul e fecundat sa poata fi hranit dupa patrunderea in uter.ex asta impiedica acest lucru astfel incat uterul va fi neprimitor pt o eventuala sarcina.
    si efectul asta e pe langa cel de intarire al muschilor vaginali.eu sincer l-am facut doar de 3, 4 ori si am simtit diferenta.chestia asta cu lipsa menstruatiei ma cam sperie , de aceea nu am continuat.poti totusi sa il faci mai rar de 2 , 3 ori pe sapt, in fine , ramane la aprecierea voastra.daca va intereseaza pot sa postez exact articolul respectiv.l-am citit cam acum un an si nu mai tin minte toate detaliile.pupici.
  •  
    • 609 mesaje
    2 Oct 2004, 11:46
    0 0
    Da, eu as vrea tot articolul, daca ai timp sa- postezi.Eu sunt interesata de exercitii pt ingustarea vaginului, nu ca as avea probleme, dar ca orice femeie vreau sa fiu cat mai stramta!Mercic si pupici!
  •  
    • 318 mesaje
    4 Oct 2004, 18:11
    0 0
    Despre ce carti spuneai?
    Poti sa-mi dai un titlu si un autor?
  •  
    • 88 mesaje
    10 Oct 2004, 01:24
    0 0
    Si eu sunt interesata de acel articol. Vad ca nu a-ti mai postat aici de o vreme. Sper sa ma citeasca cineva.

multumesc
  •  
    • 118 mesaje
    12 Oct 2004, 16:20
    0 1
    Sunt super exercitiile kegel, nici nu am avut orgasm vaginal pana nu le-am facut, doar clitoridian...stiti voi...hehe. Si din ce in ce orgasmele mele au devenit...wooooowww..hehe
    Nu am auzit ca ar intrerupe ciclul, si nu mi s-a intamplat...cred totusi ca mai bine nu le faci cand ai ciclu...
    Nu le-am facut des, o data pe zi vreo 10 min cand imi aduc aminte. Nu trebuie sa stai turceste, le poti face oricand si oriunde...muschiul respectiv nu e la vedere...hehee
    Aici e pagina care spune totul despre ele:
    "http://www.geocities.com/HotSprings/Spa/4502/vagex.html"
    V-am pupat si bafta!
  •  
    • 20 mesaje
    8 Nov 2004, 23:31
    0 0
    sunt de acord ca nu trebuie sa stai in nu stiu ce pozitie ca sa activezi muschii vaginali.Poti sa faci asta si cand stai jos sau in picioare,oriunde.Voi toate ati simtit vreo diferenta? ca eu nu prea....
  •  
    • 318 mesaje
    19 Nov 2004, 17:15
    0 0
    Diferentele chiar se simt,eu am incercat si mi se mai intampla dimineata,cand ma scol,parca lucreaza singuri si nu mai spun ce se intampla atunci cand trebuie ...
  •  
    • 9835 mesaje
    19 Nov 2004, 21:14
    0 0
    Mai demult au aparut niste carti, una se numeste "Cultivarea energiei sexuale feminine", cealalta "Cultivarea energiei sexuale masculine". E vorba acolo de tot felul de tehnici, in general de inspiratie tantrica. Insa carti de acest gen au tot aparut in ultima vreme; cu siguranta se gasesc fara prea mare dificultate.
    Suspendarea ciclului menstrual apare numai in urma unei practici sustinute, care trebuie facuta neaparat sub indrumarea stricta a cuiva care stie foarte bine ce face. In aceasta situatie, absenta ciclului menstrual este un lucru deosebit - inseamna ca energiile sexuala si vitala care se pierd in mod obisnuit in timpul menstruatiei sunt transmutate si sublimate, adica ridicate la un nivel mai elevat (ex. volitiv, afectiv, mental) si folosite ca atare.
  •  
    • 14 mesaje
    2 Mar 2005, 20:02
    0 0
    nu pot sa deschid pagina respectiva...alta sugestie?
  •  
    • 204 mesaje
    2 Mar 2005, 20:20
    0 0
    uite un articol gasit pe Eva:

In cartea "A face dragoste aproape perfect" aparuta de curand la editura Humanitas, Bebe Mihaiescu spune lucrurilor pe nume si da o multime de exemple si exercitii care sa te ajute sa ai o viata sexuala cat mai placuta. Iata cateva dintre ele:

"Pana la fruct, ce-i cu domn' Kegel?" (Exercitiile Kegel)

Iti spun din prima ca exercitiile Kegel - asa il chema pe domnul care le-a inventat - nu sunt usoare. Si nici grele. Sunt pur si simplu nerusinate. Le poti face <>. Asa cum le faci tu, le poate face oricine. Simplu, eficient... perseverent. Localizezi muschii puboccigieni (PC). Cum? Iti spun eu. Mergi la toaleta si intrerupi voluntar, cateva secunde, fluxul de urina. Apoi incepi sa-i incordezi. Nu inainte de a sti ca aceste exercitii sunt de trei feluri:

Tipul I: contractii lente. Cum ti se intampla cand te uiti la televizor si adormi. Tresari, deschizi ochii si privesti un timp. Apoi iar adormi. Si tot asa. Ca executie: contracti puternic muschii pubococcigieni ca si cum ai vrea sa opresti fluxul urinar. OK. Pastreaza contractia 3-5 secunde si apoi relaxeaza-te. Repeta exercitiul si observa ca, pe masura ce il repeti, te simti din ce in ce mai sigur.

Tipul II - contractii rapide. Ca atunci cand esti grabit si umfli roata de la bicicleta. Lucrezi repede, repede cu pompa. Contracti si relaxezi alternativ muschii pubococcigieni cat poti de repede. Si cat poti de mult. La inceput. Pe masura ce numarul repetitiilor creste, te simti din ce in ce mai puternic.

Tipul III - impingeri. Ca atunci cand te opintesti sa impingi o mobila. Pentru tine ca si cum te-ai forta sa urinezi.

Atunci cand faci exercitiile, pui in actiune si musculatura abdominala si intreaga musculatura din zona bazinului. Realizezi ce forta uriasa esti in stare sa mobilizezi?

Si acum, antrenamentul:
    * 50 de contractii lente
    * 50 de contractii rapide
    * 50 de impingeri.

Aceasta serie o faci de cel putin cinci ori pe zi. Daca ai chef, daca esti inspirat, iluminat, poti face si mai multe serii. Te vei simti si mai bine. E dreptul tau sa te simti cat doresti de bine, de implinit. Dupa o saptamana mai adaugi inca zece repetari la fiecare dintre cele trei tipuri de contractii. Si continui asa, saptamanal, pana ajungi la serii compuse din o suta de repetari. Nu indraznesc sa spun cat de puternic si plin de forta te vei simti. Daca la capaul unei serii apare oboseala, nu abandona. Te odihnesti putin si reiei exercitiul. In exercitiul fizic se regaseste spiritul tau. Nu te opri.

Dincolo de prelungirea actului erotic, mai sunt si alte beneficii de care te vei bucura exersand aceste exercitii.

din cartea "A face dragoste aproape perfect" de Bebe Mihaiescu, aparuta la editura Humanitas www.humanitas.ro
  •  
    • 201 mesaje
    2 Mar 2005, 22:56
    0 0
    Exercitiile Kegel si detalii despre puteti gasi prin cautare cu Google. Carti: Cartea femeii de Ilie Tudor , Mihai Minoiu, Liviu Gheorghe; Cultivarea energiei sexuale feminine de Mantak Chia si Maneewan Chia. A doua carte e destul de complexa si trebuie sa ai un control mental destul de bun sa poti face exercitiile de acolo, dar ti si-l poti dezvolta in acelasi timp. Exercitiul in pozitia turceasca cu un calcai pe vulva si cu masatul sanilor, este un exercitiu tao, care are drept scop suspendarea menstruatiei si are 2 etape. Exercitiile Kegel trebuiesc practicate zilnic, minim 300, in reprize de cate 100, si bineinteles le poti face oriunde, dar e mult mai bine sa iti acorzi cateva minute zilnic in care sa le faci cu atentie. Imi aduc aminte de un articol din formula as parca , de acum 10 ani, in care se facuse un studiu ( bineinteles in strainataturi ) si se constatase ca prcaticarea regulata a contractiilor planseului pelvin concomitent cu ritmarea respiratiei intr-un anume fel, ducea la imbunatatirea remarcabila a performantelor mentale ( concentrare mai buna, atentie mai ascutita, memorie mai fidela), atat la femei cat si la barbati. Va doresc succes la toate si pupici!
  •  
    • 14 mesaje
    3 Mar 2005, 16:02
    0 0
    sunteti super ok fetelor. Va multumesc mult. Va pup.