Ce doctor alergolog ??????

•  
    • 524 mesaje
    30 Sep 2004, 12:29
    0 0
    Fetelor, va implor, ajutati-ma. De aproape un an ma chinuie o alergie, am fost la 4 doctori pana acum, toti au fost de acord ca e rinita alergica, dar nici unul nu stie la ce. Am facut de 2 ori testele alergologice, cele cutanate, au iesit negativ. Am facut alte zeci de analize, de la sange pana la paraziti....nimic.Nu mai vorbesc de milioane cheltuite pe consultatii/analize/medicamente. Cu toate antihistaminicele lor, mie mi-e din ce in ce mai rau.
    Va rog, stie cineva un medic bun-in Bucuresti, care ar putea sa-si dea seama care e alergenul ? Nu mai stiu unde sa merg, ce sa fac, incep sa cedez nervos....si pana una alta, incep sa nu mai pot sa respir....si mi-e frica.
  •  
    • 128 mesaje
    30 Sep 2004, 15:50
    0 0
    Incearca si la Victor Babes. Acum au o clinica noua si aparatura performanta. Nu am fost eu, e drept, dar mi s-a recomandat de catre cadre medicale. Si eu fac alergii periodice dar sub forma de urticarie si le tratez cu claritine -5 pastile-90 mii.
    Multa sanatate!
    http://www.cdt-babes.ro/servicii/alergo.htm
  •  
    • 524 mesaje
    30 Sep 2004, 16:15
    0 0
    Iti multumesc, insa la Victor Babes am sunat acum cateva zile si mi-au zis ca ei testeaza doar la penicilina (alergia la medicamente)
  •  
    Cmn
    • 92 mesaje
    7 Iun 2005, 20:08
    0 0
    Si eu am alergie, am fost la 3 doctori,si tot nu stiu la ce am alergie, la Audifon am gasit o doctorita care mi-a facut testele si m-a zis tot asa ca nu sunt alergica la alergenii din teste insa se manifesta ca si cum as avea.Ma-m impacat cu ideea si pana o sa mai gasesc alta tratamente, merg pe Aerius.Daca gasiti voi alte tratamente postati-le si voi.
  •  
    • 19 mesaje
    7 Iun 2005, 21:15
    0 0
    La spitalul Colentina este Dna. doctor Cristodulo. caut-o . este super. eu am fost cu multe probleme la ea.