Ma balonez mereu
-
21 Apr 2010, 16:160 0Am o mare problema. Cam orice as manca, ma balonez, drept pentru care trebuie sa iau fie Ercarbon, fie Carbunele medicinal clasic romanesc, fie Finocarbo (de la Aboca) pe care abia l-am descoperit.
Am incercat si cu Sab Simplex sau Espumisan, dar recunosc, nu pe o perioada mai lunga de timp, doar cateva zile.
Cum nu pot renunta la fructe, pe care le mananc zilnic, imi puteti recomanda ceva, din experienta proprie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. -
22 Apr 2010, 09:49Tocmai fructele si alte cruditati te baloneaza. Renunta la ele o perioada, fiindca digestia lor este ingreunata de o problema a florii intestinale. Ai avea nevoie de o radiografie cu bariu si sa iei tratament + regim alimentar.
Pt restabilirea florei intestinale, se face tratament cu probiotice timp de 7 sau 10 zile. -
26 Apr 2010, 14:31Mananca fructele doar dimineata pe stomacul gol, altfel in timpul zilei fermenteaza...
Cu vezica biliara esti bine?
Sanatate maxima
-
29 Apr 2010, 10:48Multumesc pentru raspunsuri.
La 14 ani am fost diagnosticata cu diskinezie biliara.
Trebuie neaparat sa merg la un gastroenterolog. -
29 Apr 2010, 12:36Nu stiu daca urmaresti emisiunea lui Dr.OZ de pe postul de tv Euforia(e de Luni-Vineri la ora 22).Dar intr-o seara a vb despre balonare,cum ca ar fi primul simptom ce semnaleaza o problema ginecologica sau hormonala.Uita-te pe site unde apar sfaturile acelui dr.Sanatate multa!