Cura de slabire la 53 de ani?

•  
    • 132 mesaje
    28 Sep 2004, 10:41
    1 0
    Fetele,
    Vreau si eu o metoda de slabire pentru mama. Are 53 de ani si are de dat jos cam 15 kg.
    Ma intereseaza daca exista niste pastile sau altceva care sa o ajute pentru ca nu cred ca ar putea tine regim iar de sport nici nu poate fi vorba.
    Multumesc
  •  
    • 9835 mesaje
    29 Sep 2004, 18:45
    0 0
    lori, da' plimbari tot poate face, nu?
    Daca se urneste greu, fa-i cadou un catel.
  •  
    • 27 mesaje
    30 Sep 2004, 15:09
    1 0
    Draga iorim, pastilele cu extract concentrat de otet de mere si cele cu extract de urzica sunt cele mai indicate. Sunt produse naturiste si nu ii pot face nici un rau (totusi, trebuie citit prospectul pentru efecte secundare si reactii adverse). Se iau cate 2 inainte de fiecare masa. Efectul l-am vazut asupra unei colege, persoana sedentara (din cauza muncii la birou). Aceste pilule inhibeaza pofta de mancare iar cele cu urzica ajuta la eliminarea lichidului din tesutul adipos. Mult succes, astept sa imi spui daca si-au facut efectul.
  •  
    • 132 mesaje
    30 Sep 2004, 16:27
    1 0
    Mercic mult.
    Banuiesc ca le gasesc la plafar, nu?
    Ai idee cam cat slabesti pe luna? Stiu ca depinde de organism, intrebam doar cu titlu informativ.
  •  
    • 765 mesaje
    30 Sep 2004, 17:59
    0 0
    Lorim, stiu si de HOFISIL -unul din produsele Hofigal-ului pentru care poti obtine indicatii si de la medicii ce dau consultatii in reteaua Hofigal.
  •  
    • 27 mesaje
    1 Oct 2004, 09:14
    0 0
    Draga Lori, colega mea a slabit cam 10 kg in 3 luni, deci cred eu ca e un ritm multumitor. Nu are nici un fel de disconfort si e multumita ca i s-a diminuat apetitul. Bineinteles ca trebuie tinut si un regim alimentar, nu te poti astepta sa slabeasca luand pastilele si mancand ca un lup. Ca in orice dieta, un minim de efort de vointa este necesar. Produsele se gasesc la orice farmacie am inteles, chiar si la sensiblu, deci nu sunt greu de obtinut. Pentru a-si ajuta organismul, ar putea asocia regimul si cu niste ceaiuri: ceai anti-adipos(chinezesc, intr-o cutie verde, imposibil de confundat, ceai de papadie etc.). Cred ca gasesti foarte multe informatii pe net. Mult succes, pupici, Ileana.
  •  
    • 132 mesaje
    1 Oct 2004, 09:38
    0 0
    Mercic mult de informatii.
    Mai am o intrebare: ai zis ca se iau 2 pastie inainte de masa - adica una de otet si una de urzica sau 2 din fiecare?
  •  
    • 27 mesaje
    1 Oct 2004, 10:32
    0 0
    Sincera sa fiu n-am intrebat-o chestia asta. Cred ca cel mai bine te lamureste prospectul.