cerclaj

•  
    • 33 mesaje
    24 Sep 2004, 20:08
    0 0
    Buna fetelor!a facut cineva cerclaj?sunt insarcinata in 18 sapt. si am fost azi la control iar doctorul a zis ca s-ar putea sa am nevoie de un cerclaj la 20 de saptamani.in ce consta, cum se face si cam cat se da pentru asa ceva.va multumesc.pupici.
  •  
    • 457 mesaje
    28 Sep 2004, 12:10
    0 0
    Cand exista riscul de nastere prematura se ajunge la cerclaj din cauza colului uterin care nu sta inchis. Este o operatie ca sa o numesc asa, mai precis se face anestezie totala sau rahie se coase colul uterin, iar cu putin timp inaintea nasterii se scot firele sau la nastere. Pretul il poti afla atunci din saloane cu aproximatie intre 1.500.000 lei sau 2.000.000 lei acum nu stiu sigur depinde si de zona/medic.
    O zi vei sta la reanimare si inca una pe salon este o interventie fara risc si destul de usoara.
    Iti doresc o nastere usoara!
  •  
    • 33 mesaje
    28 Sep 2004, 15:30
    0 0
    Multumesc foarte mult pt raspuns Maricica.Ai fost foarte clara, m-ai lamurit cu tot ceea ce vroiam sa aflu.Multumesc si pentru urare.Pupici.
  •  
    • 83 mesaje
    28 Sep 2004, 15:33
    0 0
    Eu am stat doar o ora la reanimare (pana a trecut efectul anesteziei totale) si am mers in salon pe picioarele mele. Am stat vreo trei zile in spital pentru a fi sigur doctorul ca nu fac vreo infectie de la cerclaj si ca nu am contractii prea mari. Multa sanatate.