Ameteala

•  
    • 65 mesaje
    18 Apr 2010, 14:49
    0 0
    Buna. Am 21 de ani si de jumatate de an ametesc continuu (am senzatia ca ma duc intr-o parte sau alta) zi de zi, uneori mi-e greata (rar), simt des ca ma sufoc, simt ca ma lasa picioare (nu mai simt stabilitate in picioare), uneori imi fuge imaginea (pentru cateva secunde), am bufeuri de caldura uneori, dureri mari de cap rar. Am multe simptome oricum. Am fost la orlist, endocrionolog, reumatolog, oftalmolog, neurolog, mi-am facut analizele la sange si nimic, totul e perfect. Totusi am luat magne b6 cu calciu cu d3 timp de 3 luni, am luat si fier vreo 2 luni, toate la indicatiile medicilor. Cu toate acestea ametelile mele nu inceteaza. Am luat multa vreme ceai de coada soricelului, dar nu mi-a trecut nici cu el. De azi incep sa beau ceai de ghimbir sa vad daca exista vreo ameliorare macar. Ce parere aveti? Ati avut vreodata probleme de acest gen? Un tratament, un sfat, o trimitere? Va multumesc anticipat!!!
  •  
    • 115 mesaje
    18 Apr 2010, 17:53
    0 0
    da si chiar vineri am fost la medic pt o trimitere la neurolog..si alte investigatii..
  •  
    • 65 mesaje
    18 Apr 2010, 18:16
    0 0
    Ai putea sa-mi dai detalii si sa-mi spui cati ani ai? Parca ma simt mai bine ca mai sunt persoane care impartasesc aceleasi sentimente cu mine.
  •  
    • 65 mesaje
    20 Apr 2010, 15:18
    0 0
    Analizele de sange sunt f bune. Nu am lipsa de fier, magneziu sau calciu. Astazi am fost la endocrinologie si totul e f bine si acolo. Cred ca problema intradevar este la alimentatie, asa cum mi-a zis si doamna doctor de astazi. Mananc f putin pt ca nu prea am nici o pofta mare de mancare si sunt destul de slaba. Am 1.60 si in jur de 41 kg. Mi-a dat sa iau niste pastile care sa-mi dea pofta de mancare.
    Nu stiam ca daca pofta de mancare e redusa pot aparea asa mari ameteli si alte simptome pe langa. Da, cred ca astenia de primavara mi-a accentuat simptomele.
    Iti multumesc pentru sfaturi. Sper sa-mi revin cat mai curat caci parca nu ma mai tin pe picioare de ameteala.
    O zi frumoasa!
  •  
    • 65 mesaje
    23 Apr 2010, 13:03
    0 0
    Totusi daca ati trecut sau treceti prin asa ceva spuneti-mi si mie. Va multumesc anticipat!
  •  
    • 3036 mesaje
    24 Apr 2010, 02:13
    0 0
    ai putea sa mai mergi si la ORL, pt un examen al urechii interne.
    de asemenea, la ortopedie sau reumatologie - pt ca spondiloza cervicala poate sa produca si ea stari de ameteala.

totusi, ceea ce ai descris seamana foarte bine cu o criza de anxietate sau chiar cu atacul de panica.
  •  
    • 354 mesaje
    24 Apr 2010, 12:48
    0 0
    Anna dupa simptome ma recunosc perfect pe mine acum ceva ani in urma, tot pe la varsta ta.Am umblat la zeci de medici, mi-am facut toate investigatiile posibile si eu abia ma puteam tine pe picioare.
    Dupa vreo 2 ani am aflat ce am : anxietate insotita de atacuri de panica( mentionez ca de cateva ori am ajuns si la urgenta).Am ajuns intr-un final la un psiholog foarte bun, am facut sedinte de relaxare si altele si dupa 2 luni eram alta persoana.Astazi totul e un vis urat si sunt foarte bine.
    Te pup si multa sanatate.
  •  
    • 354 mesaje
    24 Apr 2010, 12:50
    0 0
    Incearca sedativ pc de la boiron (homeopate) calmogen, calmoplant, etc toate pe baza de plante, ceai de sunatoare, lavanda.Se gasesc in plafar si ceaiuri cu anumite combinatii de plante foarte bune in astfel de stari.ca indicatii vei gasi pe ele scris :anxietate, insomnie, etc.
  •  
    • 65 mesaje
    24 Apr 2010, 13:55
    0 0
    donna_mobile, am fost la ORL ca sa vada daca nu e de la urechea interna si dupa f multe teste mi s-a spus ca nu de acolo este ameteala. Am fost si la reumatologie si la fel mi-a zis ca nu sunt probleme.
    La anxietate m-am gandit si eu. Atacuri de panica fac uneori. Dar nu pot intelege de unde a aparut anxietatea caci eu de fel sunt o fire f activa si f vesela. Multumesc pentru raspuns.
  •  
    • 65 mesaje
    24 Apr 2010, 13:59
    0 0
    symlove, as lua sedative, insa mie una imi dau o stare si mai haioasa decat am. Din acest motiv, nu iau. Momentan iau Peritol pentru pofta de mancare. Si acesta este putin sedativ si nu ma simt prea bine de la el. Insa dureaza doar cateva zile senzatia apoi va disparea.
    Crezi ca va disparea cu timpul ameteala? de la sine? Sau daca ma voi mai ingrasa senzatia va disparea? Ce parere ai?
    Tu cate kg aveai atunci?
    Multumesc frumos.
  •  
    • 354 mesaje
    25 Apr 2010, 10:31
    0 0
    Multa lume se plange de peritol deci ar fi bine sa il intrerupi.Pentru pofta de mancare incearca tot ceva natural.Oricum lipsa poftei de mancare e specifica anxietatii.Despre pastilutele care ti le-am scris sunt 100 % naturale deci nu iti creeaza nici o stare ciudata.
    Eram si eu mai slaba in acea perioada pt ca tot asa nu aveam pofta de mancare, dar cum ti-am zis e specific anxietatii.Oricum nu faptul ca eram slaba ma ducea la acele stari pt ca analizele erau perfecte ci anxietatea in sine.
  •  
    • 65 mesaje
    27 Apr 2010, 17:06
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi, symlove!!!