logest
-
1 0Am inceput sa iau logest de 2 saptamani si jumatate. Abia de vreo 5 zile am observat ca ma dor sanii si simt din cand in cand dureri in partea de jos a abdomenului. Am aceleasi simptome ca in perioada premenstruala cand ma dor sanii si ovarele. As dori sa stiu daca a mai patit cineva la fel pentru ca presupun ca au legatura cu pilulele. Va multumesc.
-
Am luat si eu Logest, nu am avut absolut nici o problema in afara de usoare dureri de cap pe care nu le aveam inainte si nu le-am mai avut nici dupa intrerupere,chiar mi-au ameliorat durerile de sani dinainte, dar am citit in prospect ca poate da diferite reactii care trec dupa prima luna de administrare cand ar trebui sa se obisnuiasca organismul cu el.Oricum, daca problemele persista cere parerea ginecologului care ti le-a prescris.
-
Eu iau Logest de vreo jumatate de an.In primele doua luni mi se umflasera sanii destul de mult si ma dureau.Simptomele astea m-au tinut primele 2 luni...dupa care n-am avut nici cea mai mica problema.
Nu m-a durut deloc nici capul,n-am avut nici sangerari intermenstruale,nici stari de greata.Nu m-am ingrasat nici un gram...din contra..am mai dat vreo 2
jos.
Mentruatia imi vine a treia zi dimineata dupa ce iau ultima pastila din folie...si mi se termina in ultima zi de pauza.Nu ma mai doare deloc burta cand imi vine si nu-mi mai vine atat de mult.
Eu sunt foarte multumita de ele. -
si eu iau logest de aprox. 1 an si jumatate si la inceput imi crescuse pofta de mancare... doctorita mi-a zis sa ma abtin de la mancare primele luni ca daca ma ingras atunci nu voi scapa prea repede de kg. in plus... si a avut dreptate, m-am ingrasat vreo 1,5-2 kg. mancam dulciuri in prostie...
in rest, numai de bine de logest... nu mai am dureri premenstruale, menstruatia e reglata, dureaza mai putin si e abundenta doar in prima zi. ti-l recomand, dar sa te abtii de la mancare la inceput... sa nu patesti ca mine. -
salutare!
si eu iau logest de jumatate de an si doar in prima luna am avut un pic simptomele descrise de tine, in rest nu am mai avut nici o problema; ba mai mult, au rezolvat o gramada de probleme mai vechi -sindromul pre-menstrual, sangerarea abundenta... ai rabdare si dupa 1-2 luni o sa te simti mult mai bine! -
Va multumesc mult pentru raspunsuri. O sa astept pana termin folia sa vad daca mai persista durerile. Ma gandesc insa si la o alta varianta. Ar putea cumva sa fie vreo raceala la ovare sau infectie urinara? N am mai avut asa ceva de cand eram mica si nu prea mai stiu cum se manifesta. Stiu doar ca durerile de burta sunt mai persistente, iar la mine sunt doar asa din cand in cand.
-
Si eu iau Logest de mai bine de 2 ani si sunt foarte bine. Este adevarat ca simt niste variatiuni la nivelul sanilor, dar nu suparatoare si sunt la fel in fiecare luna. Nu am luat altceva niciodata, deci nu pot sa fac comparatie! Insa niciodata nu am avut nici un fel de emotie, totul functioneaza 'ceas'! O sa vad care au fost modificarile hormonale peste vreun an cand intentionez sa opresc administrarea lor!!!!
-
logest am luat aproape 3 ani...acum am schimbat cu harmonette, are ceva zinc si fier in plus... tot timpul m-am simtit bine, probleme nu am avut de nici un fel...mi-au mai crescut un pic sinii si acum nu stiu pe cine sa dau vina...pe mine, ca sunt pofticioasa, sau pe pastile, ca am luat ceva kg in greutate.
-
Moni,
Referitor la raceala pe care o banuiesti tu...Problema cu anticonceptionalele este ca nu iti mai dai seama cand racesti..Normal, daca nu iei pastile, daca esti racita,atunci cand iti vine ciclul te doare burta ingrozitor,ai sangerarea mai abundenta, ma rog, tot tacamul.Daca ei pastile, toate semnele astea dispar asa ca cel mai bine este sa te duci din cand in cand la doctor mai ales daca ai astfel de banuieli.Eu una am patit-o ca nu mi-am tratat o raceala din cauza ca nu am simtit-o si m-am dus la doctor abia cand aveam sangerari ..asa ca , du-te la doctor.
Succes