Ajutor fetelor!

•  
    • 5 mesaje
    14 Apr 2010, 01:05
    0 0
    Nu stiu cum am ajuns sa iau paduchi de cap si eu si colegele mele de camera de la camin. Se pare ca eu am cei mai multi si eu i-am depistat prima. Ce sa facem sa ne scapam de ei si de lindeni? Ne mananca zilele!!! VA ROG AJUTOR! Orice solutie e bine venita si va rog sa imi explicati si cum se face. Am luat si petrol dar nu stim cum sa il folosim exact... orice informatie ar fi de foarte mare folos! Multumesc mult!
  •  
    • 10 mesaje
    14 Apr 2010, 01:17
    0 0
    buna,Corina. Incearca la frizeriile alea mai vechi...tre sa aiba o sloutie. Daca nu, cauta gaz lichid, ia un pachet de vata si fa in felul urmator: umezesti vata si tamponezi radacinile parului,inclusiv pielea capului, apoi treci cu vata si in jos pe firele de par. stai la cald asa cam o jumatate de ora daca poti (pt k o sa usture), si spala-te pe cap k si knd ai face o baie normala. incearca sa nu folosesti ceva fructat. sunt invatatoare si intr-un an a fost epidemie in scoala...eu asa i-am scapat pe aia mici de ei. bafta multa
  •  
    • 5 mesaje
    14 Apr 2010, 01:36
    0 0
    va multumesc! oare functioneaza la fel si cu petrolul lampant?
  •  
    • 615 mesaje
    14 Apr 2010, 13:36
    0 0
    Mergi la farmacie, sunt produse pt asa ceva (sampon, solutie, etc).
  •  
    • 78 mesaje
    14 Apr 2010, 16:32
    0 0
    Cred ca petrolul lampant si gazul sunt acelasi lucru.
    Dupa ce te dai cu gaz, ar fi bine sa te piepteni cu un pieptene cu dintii f desi ca sa vezi paduchii morti cum cad.
  •  
    • 92 mesaje
    14 Apr 2010, 18:26
    0 0
    Eu zic sa nu va chinuiti cu gaz etc - este eficient, dar poate nu total. Exista la farmacii sampoane speciale contra paduchilor, special pt par si scalp, nu va fie jena, mergeti si va luati - chiar daca sunt mai scumpe, cumparati un flacon si va dati toate cu el. Sunt substante care garanteaza eficienta de la prima aplicare, si special concepute pt par uman.
    Si neaparat dezinfectati lenjeria de pat, esarfe, anumite haine , pieptene etc.
  •  
    • 2 mesaje
    14 Apr 2010, 23:02
    0 0
    Luati petrol impreunat cu sare si dati-va in cap...udati un prosop ceva si udati-va bine in cap!
  •  
    • 5 mesaje
    18 Apr 2010, 11:08
    0 0
    multumesc mult fetelor! am folosit un balsam de la farmacie numit Pedex.Am scapat!!! multumesc pt toate raspunsurile! va pup