medicover sau unirea medical center

•  
    • 4 mesaje
    20 Sep 2004, 11:44
    0 0
    Buna fetelor...de cateva zile citesc mesajele de pe forum si nu ma pot decide deloc
    am o problema ginecologica grava(cred cel putin) si trebuie neaparat sa ma duc la doctor...si nu stiu unde...dupa ce am citit mesajele voastre m-am convins sa aleg medicover sau unirea...poate ma ajutati voi sa ma hotarasc..as dori deasemenea si numele doctorilor la care imi recomandati sa ma duc...va multumesc anticipat...apropo as preferea sa fie femeie..stiu ca unele dintre voi snu sunt de acord cu aceasta mentalitate
  •  
    • 491 mesaje
    20 Sep 2004, 13:36
    0 0
    eu n-am fost la unirea, dar au fost prietenele mele la Medicover Plevnei la Mihaela Popescu (hai ca de cite ori i-am zis numele aici, cred ca sughita biata doctora ). Foarte profesionista si tipa si mediul in general, o atmosfera civilizata. Tipa e foarte rabdatoare si sta de vorba cu omu' fara sa-l grabeasca, are grija sa-i asculte mai intii de ce si cum... o sa ma duc si eu la ea luna viitoare.

multa sanatate!
    Nicole
  •  
    • 2198 mesaje
    20 Sep 2004, 15:03
    0 0
    Eu m-am operat la Medicover -Grozovici- la Dna Magdalena Dorobantu.Este foarte tanara si draguta .
  •  
    • 1969 mesaje
    20 Sep 2004, 15:47
    0 0
    si eu tot pe medicover as vota...prietenul meu a fost acolo si mi-a zis ca l-au tratat excelent,au multa rabdare cu tine..
  •  
    • 4 mesaje
    20 Sep 2004, 20:49
    0 0
    VA MULTUMESC MULT EVELOR...AS MAI VREA SA VA INTREB CEVA DE ABONAMENTUL DE LA EI..ESTE BUN DE CEVA...SI DACA CONSIDERATI CA DA SPUNETI-MI SI MIE CE DOCTOR GENERALIST V-ATI LUAT(LA GROZOVICI)...PUPICI
  •  
    • 4 mesaje
    20 Sep 2004, 20:54
    0 0
    Maddy as vrea sa te intreb daca rezultatele au fost bune..te intreb asta fiindca m-am saturat de diagnosticuri difeite si unele dintre ele foarte gresite...sper ca daca ma duc la ac.doctor sa fie totul ok si sa-mi rezolv o data pentru totdeauna problemele...merci