eroare stomatologica?cum se rezolva?

•  
    • 1 mesaje
    13 Apr 2010, 08:50
    0 0
    Buna fetelor.
    Mi-am facut o lucrare la o dr si anume 3 dini din fata....la sf tehniciana mi-a pus dintii provizoriu, erau foarte frumosi, asezati bine, etc.....singura "problema" ar fi fost culoarea putin mai alba decat cei naturali.....
    Am vb cu dr si a zis mai bine ii lasam asa si iti faci albire.....pana la urma a ramas asa...
    Vine ziua si ii punem definitiv.....nu ii pune cum trebuie....unul nu are loc, a ramas spatiu intre dinte si ginigie si imi ramane mancare acolo, gingia este rosu- vinat ......i-am zis ca nu sunt pusi bine ca ma deranjeaza , sunt mai in interior....ea a zis ca nu, ca asa zic toti dupa cimentare etc......mai stai 2 sapt si vi la control....zis si facut...
    Merg la control si ea cica totul e bine, vrajeala.....mi i-a pilit in spate pana la metal, pe cel care a ramas mai lung l-a scurtat putin cu freza......
    Iar gutierele pt albirea dintilor sunt putin largi....
    Si uite asa am platit eu 5 mil pe un dinte din ceramica, si toti 3 pusi gresit de dr , apoi piliti si facuti ca naiba.....
    Ultima data cand am fost la ea mi-a zis daca e ceva te intorci,,......
    Mai am de gand sa ii fac o ultima vizita si sa ii cer banii inapoi....iar daca nu vrea am de gand sa o reclam.....dar unde? opc, colegiul medicilor?
    Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi si pareri sunt bine primit
    Voi ce ati face in situatia mea?
    Vi se pare ok lucrarea?
  •  
    • 476 mesaje
    13 Apr 2010, 08:59
    0 0
    E cam urat, dar trebuie sa ii faci putin scandal si sa ii ceri banii inapoi. Iar lucrarea ti-o refaci in alta parte...
    Stiu sigur ca poti sa ii ceri sa ti se refaca lucrarea, asta daca mai ai curaj...
    Foarte nepacut..., mai ales ca sunt si dintii din fata.
    Imi pare rau.
  •  
    • 260 mesaje
    13 Apr 2010, 18:39
    0 0
    pisi...imi pare rau pt problema ta...te rog sa imi spui cat au costat gutierele...cu gel cu tot...adica tot tratamentul de albire si daca nu ti-a sensibilizat dintii. multumesc.
  •  
    • 761 mesaje
    13 Apr 2010, 20:35
    0 0
    Buna!Cam asa ceva am patit si eu,la un molar din portelan,prima mea lucrare.Este mai grosolan decat molarul meu si fiind putin inalt a pilit din el pana a ajuns la fier si am ramas cu o pata care arata ca o carie,si sa nu uit este si mai deschis la culoare decat restul.Bineanteles ca a facut pe proasta. ca e o punte care treb sa ramana asa ,ca nu are ce sa faca ,nici gand sa recunoasca ca a gresit si a spus ca nu are ce sa faca decat ,daca se descimenteaza trebuie pus din nou la cuptor altfel nu merge astupata ''buba''.
    Daca ai chitantele cred ca mg sa o reclami,sau cel putin sa o sperii si poate ii reface.Si eu tot 5 milioane am dat si nu sunt incantata deloc.