Fara medic!

•  
    • 165 mesaje
    12 Apr 2010, 13:44
    0 0
    Am avut ceva scurgeri albe.nemirositoare si mai groase ca si continut..Nu ma simteam rau de la ele dar aveam mereu o stare de disconfort.Am fost la medic si mi-a zis ca am o ciuperca, in vagin , in interior, nu stiu cum se exprima ei exact.si mi-a dat ovule insa nu le-am putut lua am facut alergie de la ele si ma simteam rau...de doua ori am patit asa...Nu stiiti vreun tratament babesc?sau ce pot face in cazul asta??
  •  
    • 1711 mesaje
    12 Apr 2010, 15:22
    0 0
    spalaturi vaginale cu bicarbonat, tampon cu iaurt, multe iaurturi in alimentatie, FARA dulciuri, paine, paste, zaharuri, orice ar hrani ciuperca. fara antibiotic in aceasta perioada. dar nu inteleg de ce nu incercati ceva ovule naturiste contra candidei?
  •  
    • 12 mesaje
    12 Apr 2010, 20:05
    0 0
    Daca ai Candida (eu asa am inteles din mesajul tau) te poat ajuta Gynofort - are crema in tubul pe care trebuie sa-l introduci in vagin si se aplica o singura data - la mine mereu a functionat. Oral ar trebui sa iei un flucovim si este indicat peste 7 zile sa mai iei inca unul (cred ca si pe prospect scrie treaba asta). Si eu am facut alergie de la ovulele Cervugid insa nu stiu daca astea sunt cele pe care le-ai folosit tu si ai reactionat alergic la ele. Ce este foarte important: dupa tratamentul impotriva ciupercii neaparat sa faci un tratament de refacere a florei vaginale ca sa previ alte infectii bacteriene si fungiice pe viitor. Au aparut pe piata diferite ovule pt refacerea florei vaginale (toate sunt pe baza de probiotice adica acele bacterii prietenoase care din cauza diferitelor tratamente medicale sau a igienei riguroase se distrug). La mine au mers bine capsulele vaginale Gynophilus. Bafta!
  •  
    • 165 mesaje
    13 Apr 2010, 20:20
    0 0
    multumesc mult....si crema se gaseste in farmacii??e scumpa?
  •  
    • 476 mesaje
    14 Apr 2010, 09:38
    0 0
    Si la mine a dar rezultate Gynofort.
    Costa cam 35 de lei, dar e super buna.
  •  
    • 9 mesaje
    17 Apr 2010, 23:44
    0 0
    cine doreste o programare la d-l doctor vladareanu pt luni , 19.04.2010. nu mai pot sa ajung si e pacat de ea sa se piarda.
    ignatescualina@yahoo.com
    dati un mail
  •  
    • 1 mesaje
    20 Apr 2010, 13:17
    0 0
    Eu am gasit-o ceva mai ieftin la FarmaBlu, o farmacie online. Uite, iti las linkul sa citesti prospectul: www.farmablu.ro/farmacie/gynofort-2-crema-vaginala-5g