Menstruatie intarziata????!!!!
-
0 0buna,am 14 ani si acum 2 luni mia venit prima menstruatie..ciudat este ca luna trecuta nu mia venit si nici luna asta(cred,mie mia venit pe 11...si azi este in 11 si nu mia venit)...voi ce credeti...o sami vina...sau vati confruntat cu aceasta situatie?
-
Da, la "debut" e posibil sa mai intarzie, sau sa vina aiurea, asta pana organele respective se "pun de acord"

Totul e sa fii pe faza
. Adica sa ai intotdeauna unul- doua absorbante speciale in geanta , iar in preajma zilelor "cu pricina" sa porti si absorbante din acelea zilnice/protej-slip (f.subtiri).
Uite, tin minte ca la mine prima menstruatie mi-a venit in martie, pe urma nimic
si a 2-a mi-a venit in august
si a fost "de tot" 
Daca dupa 6 luni tot nu ti-a mai venit, poti sa mergi si la dr. ginecolog, sa ai o discutie, si sa te mai lamuresti cu una-alta.

L.E : sa stii ca da, ar fi bine sa ai si cu mama ta niste discutii
; asta este posibil sa intareasca increderea dintre voi, si pregateste terenul si pentru alte discutii, pe viitor
. Nu trebuie sa iti fie jena, macar incearca, poate mama ta se va comporta chiar ok la capitolul asta
-
eu am 19 ani si am menstruatie de la 14 ani ... de 5 ani am menstra dereglata .. am fost la doctori , endocrinologi si mi-au spus ca fiind si slabutza va trebuii sa treaca ceva timp pana sa se regleze, inafara de perioada cand luam anticonceptionale , cand imi venea la fix 28 de zile ,intotdeauuna imi intarzie chiar si cate 2 sapt