scleroza multipla

•  
    • 14 mesaje
    17 Sep 2004, 08:35
    1 0
    ce noutai sunt pentru vindecare a acestei boli nemiloase?
  •  
    • 344 mesaje
    21 Dec 2004, 10:23
    0 0
    incearca reflexoterapia.am inteles ca da rezultate in faza incipienta.trebuie insa perseverat.
  •  
    • 14 mesaje
    18 Mar 2005, 10:41
    0 0
    multumesc pentru sfat am auzit ca LAVINIA TATOMIR are puteri sa vindece orice daca auzi cumva o cale sa ajung la ea sunt DISPERATA fiica mea e acum la SPIT. UNIVERSITAR cu parestezie si nu am puterea sa o dau jos din pat sa stau eu acolo ca ea e tanara frumoasa desteapta si trebuie sa traiasca multumesc
  •  
    • 1198 mesaje
    18 Mar 2005, 16:17
    0 0
    Mama mea sufera de aceasta boala de 25 de ani. Tot de atatia ani face si tratament. A trecut si ea prin foarte multe, analize peste analize si la Cluj si la Bucuresti, a avut semiparalizie pe partea stanga, de multe ori si acum isi mai pierde stabilitatea si are mereu o stare de ameteala, dar din fericire, medicul i-a spus ca este unul din foarte putinii oameni care sufera da aceasta boala si la care boala a stagnat la un moment dat. Nu stiu cati ani are fiica ta, mama cele mai urate probleme le-a avut pe la 20-25 de ani. Nu dispera! Incearca sa gasesti putere pt a trece peste greutati, poate si fiica ta va fi unul dintre putinii oameni norocosi. Din cate stiu eu nu sunt medicamente sau tratamente care sa vindece acesta boala, exista doare tratamente care sa opreasca din evolutie boala, asta depinde foarte mult de organismul fiecaruia.

Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult. Ti-am povestit despre mama mea pt. a vedea ca totusi exista o farama de speranta. Fi tare.
  •  
    • 204 mesaje
    19 Mar 2005, 00:13
    0 0
    Buna uite ce am gasit in Formula As:

„Caut un tratament de mielinizare”
    (Raspuns pentru TODA ELENA - Timisoara, F. AS nr. 589)

Va recomand o terapie naturala conceputa in SUA, care asigura organismului elementele necesare structurarii mielinei. Este vorba de acizi grasi esentiali de origine animala si vegetala de tip Omega 3 si Omega 6, indispensabili pentru organism. Medicamentele sunt anorganice, nu au cum sa regenereze sau sa construiasca organismul. Terapia a fost urmata de mai multe persoane cu probleme de demielinizare si cu boli autoimune (scleroza in placi, sclerodermie, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta etc.). Una dintre aceste persoane a scris chiar o scrisoare de multumire la „Formula AS”. Se numeste Alina Dumitru si, desi a fost diagnosticata cu scleroza in placi, nu mai are (conform examenului RMN) leziuni active la nivelul creierului. Va stau oricand la dispozitie cu detalii. Este necesara si o dieta bazata in special pe cruditati si carne de peste.
    LORENA - Bucuresti, tel. 021/344.60.24 (dupa ora 20), 0723/25.92.40
  •  
    • 122 mesaje
    22 Mar 2005, 08:00
    0 0
    Buna,
    va scriu pentru ca si sotul meu a fost diagnosticat in urma cu putin timp cu aceasta boala, desi are doar 26 de ani. Din cate am inteles singurul tratament pe termen indelungat este cel cu interferon. E foarte scump dar se poate ajunge la el intand in diferite programe recomandate de medic.Sper sa fie totul bine...
  •  
    • 83 mesaje
    22 Mar 2005, 10:52
    0 0
    Cauta pe site-ul Formula As (www.formula-as.r detalii despre clinica Mick-Med din Bucuresti. Se pare ca ei trateaza cu succes aceasta afectiune.
  •  
    • 14 mesaje
    22 Mar 2005, 15:08
    1 0
    te rog sa ma ajuti sa imi spui cum sa iau legatura cu tine am mari probleme cu aceasta boala daca se poate numi asa vreau sa cred ca exista ceva sa o stopeze spune-mi pentru fiica mea are 29 ani iti multumesc
  •  
    • 14 mesaje
    22 Mar 2005, 15:15
    0 0
    cum pot sa iti multumesc pentru cuvintele incurajatoare pe care mi le spui fiica mea a inceput de la 24 ani si acum are 29 isi face injectii zilnic si tot mai face parestezii atunci intra pe perfuzii cu solumedrol si sunt conditii in spital de mor pe picioare cand vad imi vine sa imi fur copilul de acolo sa fug cu el undeva unde sa o fac bine daca stiti ceva ce poate lua naturist sa ma ajutati cred ca sunt mai multi suparati de aceasta boala dar fara RMN nu au aflat ce au si eu am avut noroc ca macar stiu ce este.
  •  
    • 14 mesaje
    22 Mar 2005, 15:21
    0 0
    insistaLAURA sa nu il slabesti din ochi o clipa are nevoie de multa afectiune eu stiu prin ce trec cu fiica mea are 29 de ani si a descoperit boala la 24 casatorita de curand are un sot model nu poti stii cat o iubeste sotul tau mai trebuie sa intre imediat in program cu betaferon prin casa de asig. sanatate daca vrei sa ma intrebi ceva legat de aceasta boala sa nu te sfiesti suferim alaturi de cei dragi dar ei sufera cel mai mult sa nu fii o clipa in sufletul lor.iti doresc putere sa treci peste tot cu bine
  •  
    • 122 mesaje
    24 Mar 2005, 08:47
    0 0
    Buna ayvlis...chiar as vrea sa-mi povestesti ceva din experienta ta.Nu prea stiu cum sa ma port si ce sa fac.M-am maritat abia de un an si de cateva luni sotul meu a primit diagnosticul respectiv.Te rog sa-mi scrii.sunt destul de derutata. Multumesc
  •  
    • 122 mesaje
    25 Mar 2005, 14:24
    0 0
    ayvlis?
  •  
    • 122 mesaje
    29 Mar 2005, 08:04
    0 0
  •  
    • 122 mesaje
    21 Iun 2005, 08:44