Pata rosie!
-
10 Apr 2010, 21:440 0Buna! Ma confrunt cu o problema pe care am tot neglijat-o, dar pana ma duc la medic va cer si voua parerea!
De ceva vreme atunci cand trec printr-o stare mai stresanta(cel putin asa am observat) imi apare pe obraz o pata rosie de marimea unei monezi de 50 de bani(mai multe bubite adunate). Ma mananca si ma tine cateva zile, imi trece cu unguent de galbenele - asta am incercat si a functionat dar se intampla din nou cand trec printr-o situatie la fel de stersanta.
Sincer, acum am inceput sa ma sperii,nu i-am dat asa mare importanta dar deja mi-a aparut de vreo 3, 4 ori.
V-ati confruntat cu asa ceva? -
10 Apr 2010, 22:11Poate ca e din cauza sistemului imunitar.Cand esti stresata organismul se resimte.Asa cred.
-
12 Apr 2010, 09:05Iubitul meu se confrunta cu aceeasi problema. Nu mereu, dar sestul de dea in ultimul timp. Isi dadea cu crema mea de fata de zi, si spunea ca ii trece, ca are pielea uscata in acea zona....
A ajuns la Colentina la un dermatolog; avea o ciuperca de care a scapat foarte usor cu antimicotice.
Asa ca, fuga repede la dermatolog.