Spirulina
-
0 0fetelor.. a auzit cineva de asta? o colega mi-a spus ca ia, e buna.. da' s-a dus de capul ei si si-a cumparat.
sugestii?.. ca parca prea l-a prezentat ca pe un medicament ;miraculos;, cu muuulte calitati. -
Eu am luat spirulina cand eram in sesiune si m-a ajutat. Nu mai eram asa de obosita, ma puteam concentra.
Iata si ce indicatii are:
Indicatii: Malnutritie, hipovitaminoze, ulcer gastric si duodenal, hepatite acute si cronice, stari de convalescenta, carente de Ca, Mg si Zn.
Creste tonusul fizic si psihic, precum si capacitatea de efort fizic si intelectual; asigura profilaxia bolilor infectioase, stimuleaza capacitatea de aparare a organismului si inhiba dezvoltarea bacteriilor patogene; este sursa cea mai valoroasa de aminoacizi esentiali, asigurande cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului; prin continutul ridicat de fier, combate cu succes anemiile feriprive, participa la mentinerea glicemiei in limitele normale; administrata cu o jumatate de ora inainte de masa, reduce pofta de mancare, ajutand astfel la reducerea greutatii corporale; stimuleaza digestia si amelioreaza tranzitul intestinal; este suplimentul nutritional ideal pentru regimurile lacto-vegetariene.
Atentie: A nu se administra la copii sub trei ani si la femeile insarcinate. Nu este recomandat persoanelor cu fenilcetonurie (contine fenil-alanina).
Indicatii: - hepatite cronice, ciroza hepatica, gastrite, ulcer gastric si duodenal;
- diabet zaharat tip II si, in asociatie cu insulina – diabet zaharat tip I;
- insuficienta renala si corticosuprarenala;
- obezitate;
- anemii;
- hipertensiune arteriala;
- cardiopatie ischemica;
- distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut - studenti, elevi, intelectuali;
- carenta de calciu si magneziu (contine Ca si Mg organic asimilabile);
- creste lactatia tinerelor mame;
- impotenta, frigiditate;
- glaucom si cataracta;
- retinopatii;
- incetinirea procesului de imbatranire;
- profilaxia infectiilor microbiene si virale;
- profilaxia bolilor maligne;
- radioprotectie;
- cresterea performantelor sportive.
Nu are contraindicatii si efecte adverse.
Energizant, antianemic, stimuleaza cresterea si memoria, previne imbatranirea timpurie, revitalizeaza imbatranirea timpurie, revitalizeaza functiile glandelor sexuale, accelereaza refacerea postoperatorie, detoxifiant general, stimuleaza lactatia mamelor
Administrare: Ca supliment nutritiv, 3 tabele pe zi, cu circa 30 minute inainte de masa. Se poate administra pe perioade lungi de timp, deoarece nu are efecte secundare.
E naturala si nu are cu ce sa iti dauneze. -
Da, si eu vreau sa stiu cum e cu redusul poftei de mancare. Cineva spunea ca 2 pastile cu 30 min. inainte de fiecare masa reduc pofta de mancare, deci te ajuta sa dai jos una alta...
Si ca luate dupa masa, cresc apetitul.
Eu am luat inainte de masa numai cate una ca mi-a fost teama si a avut asa si asa efect.