produse pe baza de aloe

•  
    • 1 mesaje
    9 Apr 2010, 23:23
    0 0
    Produsele pe baza de aloe ce parere aveti despre ele?
    touchofforever.com
  •  
    • 171 mesaje
    16 Apr 2010, 10:36
    0 0
    In general, produsele de aloe vera sunt utile pentru multe afectiuni, in special pentru detoxifierea organismului. Insa depinde pentru ce anume vrei sa le iei si ce fel de produse.
  •  
    • 165 mesaje
    16 Apr 2010, 15:07
    0 0
    Sunt bune.si eu am luat.insa sunt scumpe.Un tratament pentru o afectiune trebuie luat cel putin trei luni si nu toata lumea isi permite.
  •  
    • 49 mesaje
    16 Apr 2010, 19:49
    0 0
    Stiu si eu ca sunt f bune...dar nu este chiar asa de scump...un kg costa 58 lei,in iasi,la un magazin naturist, in tatarasi....ajunge mai bine de o luna.
  •  
    • 36 mesaje
    19 Apr 2010, 11:09
    0 0
    Atentie!
    Nu fiecare gel de Aloe Vera are aceleasi efecte benefice. Foreverul este lider mondial in producerea , distribuirea produselor pe plan mondial. Verificati eticheta, daca are Certificatul de la Consiliul Stiintific International pentru Aloe- IASC, care printre altele evalueaza calitatea produselor de aloe. Daca aceste pro. indeplinesc o serie de criterii si ating un anumit standard, sunt acreditate cu sigla de aprobare IASC. Atunci acest insemn este afisat pe ambalaj, Daca nu are aceasta sigla atunc i nu face prea mult bine, fiindca nu contine numai sub 50% gel de aloe. Gelul de la Forever are o puritate de apr. 97% si este produsul care se apropie cel mai mult de gelul crud natural extras din planta. Celelalte produse sunt limpede, arata ca apa asa probabil nu aduce nici un beneficiu deosebit . Prin urmare , alegerea va apartine dvs.
  •  
    • 12 mesaje
    20 Apr 2010, 00:32
    0 0
    Exista Supliment alimentar BIO cu Aloe Vera Life Impulse, care contine f multa pulpa, este certificat USDA ORGANIC, U KOSHER, VEGETARIAN. Asadar, este un gel de aloe vera organic, iar pretul este cu sub pretul pietii. Pentru mai multe detalii: e-mail: produseorganice@yahoo.com
  •  
    • 165 mesaje
    21 Apr 2010, 18:38
    0 0
    Eu ma refer la produsele Forever Living Products,,,,,,ca sunt cam scumpe.
  •  
    • 10 mesaje
    22 Apr 2010, 01:15
    0 0
    Cu adevarat foarte bune produsele cu aloe, eu am folosit dupa o ruptura de ficat in perioada de recuperare. Am folosit Supliment alimentar BIO cu Aloe Vera Life Impulse, au produse bune si totul BIO(natural).Mai multe detalii la: MAdrianBio@yahoo.com sau http://naturallifecare.blogspot.com/.
  •  
    • 5 mesaje
    22 Apr 2010, 19:32
    0 0
    Am folosit aceste produse pentru rezolvarea unor probleme la stomac - o gastrita. Au dat rezultate foarte bune. Si acum folosesc unele produse, de exemplu complexul de minerale - ca tot este perioada indicata din an cand trebuie ajutat organismul cu un aport de minerale si vitamine.
    Toate familia mea a consumat aceste produse si sunt incantati de ele.