Cm dereglat sau bebe?

•  
    • 28 mesaje
    8 Apr 2010, 14:40
    0 0
    Am si eu o problema, este prima data cand ma confrunt cu o astfel de situatie. Pana acum am avut un ciclu menstrual regulat, 28 de zile. Acum insa ma aflu in a 33a zi si menstruatia nu da semne ca ar vrea sa apara. am facut pana acum 3 teste de sarcina, 1 in ziua 29, al doilea in ziua 31, si ultimul astazi de dimineata. toate cele 3 au iesit negtive, cu linia de control foarte bine conturata si fara nici un semn la cea de-a doua liniuta.
    ultimul contact sexual l-am avut pe 26 martie adica acum 12 zile.
    credeti ca sunt sanse sa fie bebe date fiind toate acestea?
    eu am pus pe seama faptului ca mi-am scos o masea de minte pentru care m-am stresat vreo saptamana, am facut anestezie pentru ea si am mai luat si antibiotice.
    s-a intamplat cuiva sa aiba bebe si cu toate astea sa nu iasa la testul de urina dupa 5 zile de la intarziere si 12 zile de la conact?
    p.s am folosit sure check
  •  
    • 53 mesaje
    8 Apr 2010, 16:58
    0 0
    eu zic sa stai calma ,si mie ciclu tot la 28 de zile mi-a venit pana luna asta! luna asta mi-a venit la 35 nu stiu de ce! am fost stresata ce e drept cu un examen si eu cred ca de acolo se trage! asa ca daca zici ca si tu ai fost stresata de acolo se trage dar nu neaparat nu te lasa pe baza asta. mai ast 5-6 zile si apoi mai repeta testul daca e tot neg mergi la un ginecolog! eu am avut contac dar cu prez. nu aveam de ce sa imi fac griji dar totusi imi faceam! nu te stresa mai tare ca de ce te stresezi de aia nu o sa vina asteapta! eu de ieri mi-am inceput anticonceptionalele ,,adio griji,, sau eu stiu...
  •  
    • 53 mesaje
    8 Apr 2010, 17:04
    0 0
    pe ce data ti-a venit luna trecuta? poate o sa iti vina la aceeasi data din luna! sau o sa mai intarzie 2-3 zile! stai calma si de la stres si de antibiotic,am mai auzit cazuri! ps:ulciorul nu merge de prea multe ori la apa! AR TREBUII SA TE PROTEJEZI CUMVA!
  •  
    • 28 mesaje
    8 Apr 2010, 21:53
    0 0
    luna trecuta mi-a venit pe 6... si cu ulciorul stiu stiu... si ne protejam cu prezervativ de obicei, dar acum am facut o eroare.. doamne ajuta sa nu fie "fatala".
  •  
    • 53 mesaje
    9 Apr 2010, 10:50
    0 0
    mai ast pana pe 11 dar iti vine ,eu asa zic! iti tin pumnii!!! e de la stres ca si eu am patit-o pe pielea mea!
  •  
    • 28 mesaje
    9 Apr 2010, 15:39
    0 0
    multumesc pentru incurajare
  •  
    • 1889 mesaje
    9 Apr 2010, 20:45
    0 0
    Spune si ziua ciclului menstrual, asa nu-mi dau seama.
  •  
    • 28 mesaje
    9 Apr 2010, 22:50
    0 0
    menstruatia precedenta mi-a venit pe 06 martie, iar ciclul meu menstrual era de 28 de zile, deci ar fi trebuit sa imi vina pe 3.
    dar se pare ca m-am alarmat si stresat degeaba, pentru ca tocmai mi-a venit . a intarziat 6 zile si a fost cumplit...