helpppppppppp!!!!!!!!MILA

•  
    • 250 mesaje
    14 Sep 2004, 14:31
    0 0
    va rog sa ma ajutati cu o problema.am o prietena care a luat anticonceptionale Desorel de vreo 8 luni si louna asta a iutat sa ia 2 zile si apoi le-a luat pe amandoua una dupa alta.o prietena i-a spus sa intrerupa si sa astepte sa-i vina si apoi sa ia de la inceput.eu i-am zis ca-i ciudat si ca nu are cum sa-i vina doar dupa cateva zile.eu i-am zis sa faca pauza o luna si apoi sa ia din nou.partea haioasa e ca in timpul asta ea s-a culcat cu prietenul ei fara prezervativ si o data acesta uitand ca ea nu mai ia pastilele si-a dat drumu.ieri i-a spus o prietena care a fost la doctor mai demult ca doctorul i-a spus ca aceasta e perioada cea mai fertila(in pauza dintre pastile).eu stiam altfel:ca dupa o perioada indelungata de a lua anticonceptionale dureaza cateva luni pana sa fie iar fertila.care sunt sansele ca ea sa ramana gravida si cum ar trebui sa ia pastilele?multumesc mult.pupici la toate evele
  •  
    • 361 mesaje
    14 Sep 2004, 17:24
    0 0
    Prietena ta are toate sansele sa ramana insarcinata daca nu s-a protejat deloc.Daca uiti sa iei pastilele vreo 3 zile(iti spun din sursa sigura)iti vine ciclul,indiferent ca abia ti-a trecut de o saptamana ,doua sau mai mult.Daca nu vrea sa riste sa ramana prietena ta trebuie sa ia contraceptia de urgenta.Daca se mai intampla sa uite sa ia pastila o zi ,s-o ia a doua zi si sa nu intrerupa dar sa aibe grija sa nu mai aiba contact neprotejat.
  •  
    • 1131 mesaje
    15 Sep 2004, 10:02
    0 0
    Draga Mila,

sa stii ca exact ca urmare a unor intamplari similare celei povestite de tine s-au nascut multi copii "pe neasteptate". Am cunoscut si eu cativa. Deci treaba e cat se poate de adevarata.
    Sper sa nu fie inca prea tarziu pentru prietena ta sa aplice contraceptia de urgenta.