foliculita
-
14 Sep 2004, 11:390 0buna, fetelor,
am si eu o mica problema si va rog sa ma ajutati, daca stiti. de fapt, problema e a iubitului meu, dar el habar nu are ce sa faca. are pe picioare, in partea din spate, si pe fese o iritatie. mai precis, sunt cosuri care apar la radacina firelor de par, usor dureroase si dese. la farmacie mi s-a spus ca e o foliculita, mi-a dat un unguent cu vit A si o pudra cu antibiotic: baneocin. de cand a facut asta, se spala cu sapun ducray pentru piele sensibila si face tratamentul asta, dar de doua saptamani nu se vede nici un rezultat.
va rog, daca ati intalnit asa ceva, sa ma ajutati cu un sfat. multumesc mult. -
14 Sep 2004, 12:12Sincer, nu sunt adepta mersului la medic, dar de adta aceasta totusi va trebui sa te sfatuiesc in acest sens. Bolile dermatologice pot fi atat de complexe si de f.f. multe feluri incat nu cred ca poti sa te tratezi doar dupa parearea unui farmacist, mai ales daca ai aplicat deja un tratament fara nici un efect.
Sigur, e f. important sa mergi la un medic bun, eu zic sa te interesezi si de la altii, daca cunosc un medic dermatolog priceput in localitatea de unde esti. -
14 Sep 2004, 12:17cu mersul la medic am putine sanse. iubitul meu nu are timp nici sa manance, darmite sa il duc la medic. eu sper sa existe totusi un remediu, ca il tratez eu
-
14 Sep 2004, 12:41Incerca seara sa se spele cu ceai de musetel si apoi sa se unga cu Elocom sau Eluocom crema,nu mai stiu exact cum se cheama. O poate lua de la farmacie. Si Baneocinul e bun,caci e ptr. foliculita,nu inteleg de ce nu ii trece. Cred ca nu a curatat bine locul. Nu mai spalati locul cu tot felul de sapune,chiar daca sunt de firma,se poate ca lui sa nu ii priiasca. Cumpara un sapun Johnson Baby,care are sigur ph neutru si care curata cu delicatete,caci e special conceput ptr. pielea copiilor -sensibila. Si pielea lui in acel loc e foarte sensibila.
Roaga-l deasemenea sa nu mai imbrace blugi sau pantaloni stamt ca sa lase pielea sa respire si sa transpire in voie. Poate purta ceva mai larg caci si hainele contribuie la agravarea problemei.
Sanatate