cisite repetate
-
0 0De cateva luni am aceasta prob. Am dureri ca la cistita,desi am fost la medici, am luat de mai multe ori antibioice,dar usturimea la urinare revine. Ginecologul a spus ca nu as avea nimic. Poae fi nisipul de la rinichi are se elimina?Am inceputsa beau multe ceaiuri.Imi dati va rog idei de tratament
-
Sapte ani m-am chinuit cu o cistita rebela la tratament, timp in care am luat tone de medicamente (norfloxacin, gentamicina, negram, ciprofloxacin plus indometacin). ma simteam bie pe perioada tratamentului dupa care calvarul incepea. Dar am descoperit metodele naturiste si m-am simtit mult mai bine si chiar daca mai aveam crize, nici pe departe nu erau atit de dureroase. In primul rind ceai cit mai mult (2-3 litri) din matase de porumb, codite de cirese, coada soricelului. Apoi bai de sezut cu ceai de tarite cit poti suporta de fierbinte dupa care imediat in pat cu o sticla de apa fierbinte pe abdomen si/sau in zona genitala. In timpul acesta bei ceai cit mai fierbinte. Pe masura ce urinezi vei observa ca durerile se sting treptat. Dupa ce urinezi iar in pat cu sticla de apa fierbinte. Ar trebui zilele in care faci tratamentul sa stai la pat si sa nu iesi in aer liber. Mai este bun uleiul de ienupar (nu tinctura) pus citeva picaturi pe o bucatica de zahar si supt (nu se face mai mult de p saptamina). Un alt leac este ceaiul din muguri de mesteacan dar la care trebuie adaugat un virf de lingurita de bicarbonat pentru a fi alcalin. Nu e bun la gust dar e salutar la efect. Pe parcursul tratamentului nu trebuie consumate alimente acide (portocale, lamii, muraturi, gogosari/castraveti in otet. Deci, concluzionind, trei chestii trebuie respectate: caldura locala, repausul la pat, consumul de lichide.
-
Si eu m-am chinuit cu o infectie urinara vreo 3 ani si am ramas cu o sensibilitate la vezica...simt mici intepaturi din cand in cand. Vroiam sa-ti zic ca ce m-a ajutat sa scap de infectie in sine n-au fost medicamentele (pe care le-am luat cu pumnul si degeaba, dupa antibiograma bineinteles si indrumarea medicului) ci o cura cu argila Algo plus cranberry si d-mannose pe care le-am comandat de pe situl www.tratamente.ca. gasesti produsele la boli/afectiuni/categorii: ficat, bila, rinichi, pancreas. Cranberry se poate lua si pt intretinere. Detalli despre cura cu argila aici http://www.argila-algo.ro/ (poti sa dai si comanda de aici dar o gasesti si in magazinele naturiste). Succes
-
Scanteie cum utilizezi scortisoara,mai exact?
Eu am avut cistite vreo 4 ani,muream de durere si de usturime,mi am facut analize,nu mi iesea nimic,am luat antibiotic etc.Eram disperata,o data pe luna faceam cistita.Era atat de rau incat nu mai puteam iesi din casa cand incepeau usturimile,era groaznic.
Am citit pe un forum despre efectele merisorului (acel cranberry despre care spunea o alta eva) si am facut o cura cu Urinal,pe urma 3 luni pauza si inca o luna tratament.De atunci n am mai avut nimic.Pentru intretinere,am mai luat inca 2 saptamani,la diferenta de 3 luni dupa ultima serie.Sper ca te-am lamurit. -
scortisoara se adauga intr-un pahar cu apa calda, bauta dimineata pe stomacul gol.
de obicei, cistitele apar atunci cand exista niste factori favorizanti gen: frig- mai ales la picioare sau in zona coloanei lombare, dieta hiperproteica sau consum de oxalati mai ridicat si acte sexuale in care....partenerii nu sunt spalati pe maini. cam greu de crezut, dar...
in plus, persoanele care la urocultura nu prezinta nimic bacterian, pot prezenta insa o candida dragutza urcata pe traiectul urinar. asa se explica de regula, recidivele de cistita aparute imediat dupa un tratament cu antibiotice puternice. caz in care tratamentul consta in...Nistatin sau Diflucan, cu schimbarea dietei alimentare- in candida se micsoreaza pana la limita, cantitatea de carbohidrati.
se pot face toamna si primavara, in scop preventiv, cure cu Polidin- zece fiole, cate una pe zi, injectabil. acesta este efcicient si in cazul anexitelor.
si da, Urovaxomul este foarte bun.
ps- scortisoara mai poate fi adaugata la o lingurita de miere de albine, in caz de nu poate fi suportata usor, sau..la un pahar de vin rosu fiert, cu scortisoara si piper. piperul acesta, are si el rolul sau de vasodilatator local caci, in iminenta de cistita sau la inceputul acesteia, se produce o vasoconstrictie locala si automat, o irigare cu sange mai slaba si deci, leucocite putine. cu alte cuvinte aparare imunitara foarte slaba. -
Åži eu am trecut prin calvarul acesta, dureri, internări în spital, antibiotice, tratamente greşite etc. ...în fine.
Pe mine m-a ajutat enorm Renostim, este o tinctură de plante pe care o iei diluată cu apă. Se găseşte la magazinele naturiste,dar şi la unele farmacii. Nu costă scump şi e chiar eficient, eu am tot timpul în casă şi nu am mai avut probleme.
-
Eu am ramas gravida cu cistita plus un fibrom uterin destul de maricel. Nu mi s-a intimplat nimic in perioada sarcinii, cind aveam dureri faceam bai calde la "dinsa" plus ceaiuri la greu. Totusi nu recomand tratamentul deoarece baile calde plus caldura locala poate duce la avort la persoanele cu un col uterin deschis sau alte probleme. La mine a tinut figura, eu nu sint pentru medicamentele luate in timpul sarcinii.
-
buna si eu am avut acceasi problema ...insa il ultimele 2 luni nu am mai avut probleme . am fost la numerosi doctori insa de asemenea nu m-au "rezolvat" ... am vb cu o farmacista care mi-a recomadat ceaiul de pir in care iti pui cateva picaturi de albastru de metil sau metilen ( e acelasi lucru) , am urmat cura vreo 2 saptmani si mi-am revenit. sper sa va ajute