operatie astigmatism

•  
    • 37 mesaje
    6 Apr 2010, 16:27
    0 0
    Ati trecut vreuna prin asa ceva?
    Va pare rau ca ati facut operatia asta?
    Efecte adverse (ex. ochi uscat) ati avut?
    Cat de mult vi s-a imbunatatit vederea?

Eu urmeaza sa imi fac operatia asta in Iasi la dr. Chiselita si incerc sa adun cat mai multe pareri de la persoane care au trecut prin asa ceva.

E visul vietii mele sa vad fara ochelari, chiar daca medicul nu mi-a promis ca as putea vedea mult mai bine decat vad acum cu ochelari.

Ajutati-ma in luarea unei decizii!
  •  
    • 39 mesaje
    7 Apr 2010, 20:17
    0 0
    Si eu as vrea sa stiu mai multe despre subiectul asta.

Multi spun ca se merita sa faci op asta

Sa vezi fara ochelari e o minune

Se poate ramane cu senzatia de ochi uscat, vedere slaba noaptea.
  •  
    • 5 mesaje
    27 Nov 2010, 14:17
    1 0

Ziua buna la toata lumea, As vrea sa impartasesc experienta mea tututor persoanelor care poarta ochelari.Inca de la varsta de 14 ani port ochelari , am avut dioptrii de +2 la ambii ochi pana la varsta de 17 ani, dupa care au crescut , ajungand pana la varsta de 28 ani , stabilizandu-se pana la +5 sferic cu astigmatism 1 la dreptul ,iar la stangul +4,50 cu 0,75 astigmatism.Nu am putut suporta lentilele de contact , de aceea a trebuit sa port ochelari tot timpul .Si asa am ajuns sa caut pe internet cum pot scapa de ochelari, studiind majoritatea clinicilor atat din Romania, cat si cele din strainatate.Am ales cateva clinici care mi s-au parut interesante , studiind site-ul lor si site-urile de forumuri in domeniu din Ungaria si Turcia. Ma interesa in primul rand sa fie un doctor foarte bun si cu experienta in ceea ce face , si in al doilea rand laserul , sa fie unul rapid si bun.Am trimis cateva mailuri ,asadar la cateva clinici .Cel mai rapid ,eficient , complet si amabil raspuns a venit din partea echipei Eyestar din Istanbul. Florentina,persoana de contact a clinicii pentru romani a fost mai mult decat disponibila sa-mi raspunda la toate intrebarile mele sacaitoare.M-a ajutat foarte mult faptul ca a fost langa mine din momentul poposirii mele in clinica pana am plecat.Mi-a aranjat incepand de la rezervare avion, cazare pana la control, operatie ,etc … ce m-a costat la clinica a fost in total 1090 euro si a inclus operatia, examinarile ,medicamentele pe care le-am folosit timp de 1 luna (picaturi) , garantie pe viata , plus transferul de la aeroport la clinica /hotel si retur . Inca de la aeroport m-a intampinat soferul clinicii , m-au condus la clinica si unde au urmat toate examinarile si discutia cu chirurgul. ( Dr. Cezmi K.)In urma discutiei cu dansul ,am fost mai mult decat sigura ca sunt pe maini bun.La ora 10.30 a inceput controlul care a durat in jur de 70 min.Dupa control , mi s-a spus ca sunt apta pentru laser, si sa ma intorc la ora 14.00 pentru operatie.De mentionat , un lucru interesant faptul ca nu se afla nici un turc pacient in clinica.Doar nemti multi, norvegieni ,bulgari si binenteles romani.Dupa examinare m-am dus am mancat ceva , dupa care m-am intors la ora 14.00.Operatia in sine a durat in jur de 20 minute cu totul , dupa care am mai asteptat cam 40 min si apoi m-au trimis la hotel.Operatia in sine nu a fost dureroasa, am simtit doar o mica presiune in momentul pregatii flapului.Dupa aceea , laserul si ce a urmat a fost floare la ureche.Totusi timp de cateva ore dupa operatie imi lacrimau ochii foarte mult si simteam ca am nisip in ochi. Am luat un somnifer si am adormit imediat.A doua zi cand m-am trezit deja vedeam diferenta.Este intr-adevar diferenta…Vreau cu aceasta ocazie sa multumesc echipei Eyestar pentru amabilitatea si profesionalismul , sunt foarte fericita ca am ales sa fac tratamentul laser in Istanbul la ei.A fost ca o vacanta pentru mine, nicidecum nu am simtit ca am avut o problema medicala .A fost o experienta extraordinara care mi-a indeplinit cea mai puternica dorinta : de a vedea fara ajutorul ochelarilor.Felicitari intregului staf de la Eyestar pentru tot ceea ce fac ei aoclo ,pentru toti oamenii pe care-i faceti fericiti ,printre care ma numar si tot si eu.Pentru intregul profesionalism , pentru ospitalitate, servici si tot ceea ce va diferentiaza de ceilalti, mii si mii de felicitari. Va recomand tuturor aceasta clinica.Sunt minunati .daca aveti intrebari contactati-ma la roxy.me81@gmail.com.Numele meu este Roxana Dubina. Sanatate , numai bine va doresc !

•  
    • 5 mesaje
    5 Dec 2011, 10:46
    0 0
    Din cate stiu,astigamtismul,miopia si hipermetropia se pot opera cu laser.

In momentul de fata acesta este cel mai bun laser este iLASIK.De ce? Pentru ca totul este computerizat.Sansele sa apara complicatii sunt mult mai mici,iar sansele sa ajungi pe 0 mult mai mari
    Aceasta operatie se face la un singur spital de la noi din tara:WEst Eye Hospital.

Ai intr-adevar niste conditii impuse pentru a te putea opera:

-se poate corecta miopia de pâna la 7-9 dioptrii, hipermetropia de pâna la 4-6 dioptrii, astigmatismul de pâna la 4-6 dioptrii.

Persoanele care pot beneficia de acest tratament sunt:
    -persoanele care poarta ochelari sau lentile de contact si au vârsta peste 21 ani
    -persoanele care nu au boli de ochi, cum ar fi keratoconus sau tensiune oculara
    -persoanele a caror defecte ale ochilor nu s-au modificat de cel putin un an
    -persoanele care nu sunt gravide sau în perioada de alaptare.

Pentru mai multe informatii aveti aici articol:
    http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/operatie-cu-laser-pentru-redarea-vederii-in-doar-4-minute-244763.html

...sau site-ul spitalului:
    http://www.westeyehospital.ro.

Sper ca te-ai informat bine bine.E foarte important sa iti alegi spitalul potrivit,doctorul potrivit si tipulde operatie potrivit.
  •  
    • 3 mesaje
    9 Dec 2011, 15:27
    0 0

Lensix este un magazin online de optica medicala. Prin intermediul magazinul online www.lensix.ro comercializam lentile de contact medicale si colorate/cosmetice, de la cei mai mari producatori: Bausch&Lomb, Ciba Vision, Johnson&Johnson. De asemenea, in magazinul nostru sunt comercializate accesorii, solutii si picaturi oftalmice adiacente, necesare purtatorilor de lentile de contact.

•  
    • 5 mesaje
    12 Dec 2011, 11:20
    0 1

Buna,

Eu recomand operatia cu ultimul tip de laser aparut: iLASIK.
    La noi in Romania exista un sngur spital unde se face acest tip de operatie: West Eye Hospital din Bucuresti.

Totul este computerizat(sansele sa apara complicatii sunt minime)

Ai aici un articol legat de operatie.Datele de contact le gasesti pe site-ul spitalului(cauta pe google).

http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/…ute-244763.html.

Sanatate multa!