DE CE INTARZIE CICLUL?

•  
    • 17 mesaje
    13 Sep 2004, 10:19
    0 0
    Bine v-am gasit evelor!
    Lamuriti-ma intr-o problema si pe mine, ca simt ca o iau razna...De ce imi intarzie ciclul? Iaca, am acusica 9 zile si tot nu apare. M-am saturat sa tot fac teste de sarcina, care ies in final negative. Doctorul mi-a zis ca e vorba de inuficienta ovariana.... Ce e de facut. Ajutati-ma cu un sfat.
  •  
    • 70 mesaje
    13 Sep 2004, 10:55
    1 0
    Incearca sa iei "extract din mladite de zmeur" de la Plantextract care este bun pentru probleme la ovare, si sa bei in fiecare zi ceai de cretisoara si coada soricelului.
  •  
    • 17 mesaje
    13 Sep 2004, 12:03
    0 0
    Multam pt.indicatii, dar care ar fi totusi cauza, de ce intarzie asa de mult?
  •  
    • 1131 mesaje
    14 Sep 2004, 12:38
    0 0
    Scuze, dar nu stiu la ce medic ai fost de ti-a vorbit de o afectiune si nu ti-a prescri nici un tratament.

Poate ar trebui sa mai consulti si un alt medic.
  •  
    • 17 mesaje
    14 Sep 2004, 13:26
    0 0
    La doctor am fost acum 2 saptamani si nu stiam atunci ca o sa am aceasta intarziere.
    La Iasi la "Elena Doamna" mi-am facut toate investigatiile timp de o saptamana, pt.ca nu ramaneam insarcinata. Asa a depistat insufucienta ovariana. Nu aveam ovulatie.
    Mi-a dat sa iau Clostilbegyt din a 3-a zi a ciclului.Dar cum ciclul nu a mai venit....
  •  
    • 26 mesaje
    14 Sep 2004, 16:41
    0 0
    Ciclul poate sa-ti intirzie si din cauza unor chisturi ovariene (formate din cauza excesului de foliculina). Cel mai bine ar fi sa-ti faci o echografie. Asa se vede cel mai bine daca ai vreun chist sau nu. Du-te neintirziat la doctor. Nu te trata dupa ureche! Daca intr-adevar este vorba de un chist ovarian, se trateaza. Insa trebuie neaparat sa mergi la doctor. Succes si multa sanatate!
  •  
    • 26 mesaje
    14 Sep 2004, 16:41
    0 0
    Ciclul poate sa-ti intirzie si din cauza unor chisturi ovariene (formate din cauza excesului de foliculina). Cel mai bine ar fi sa-ti faci o echografie. Asa se vede cel mai bine daca ai vreun chist sau nu. Du-te neintirziat la doctor. Nu te trata dupa ureche! Daca intr-adevar este vorba de un chist ovarian, se trateaza. Insa trebuie neaparat sa mergi la doctor. Succes si multa sanatate!
  •  
    • 17 mesaje
    16 Sep 2004, 10:29
    0 0
    Multumesc pt.indicatii. Ma bucur sa vorbesc cu cineva pe acest forum despre problema mea.Am fost la medic si nu am nici macar o juma'de chistulet.De-aia mi-a si indicat Closilbegyt. Intre timp ieri mi-a venit ciclul cu o intarziere de 10 zile. F.abundent si cu cheaguri. Astept sa iau medicamentul prescris, sa vad daca se intampla minunea de a ramane insarcinata. Suscces si tie si sa fii multumita de tine insati.Este f.important acest lucru...
  •  
    • 12 mesaje
    23 Sep 2004, 20:16
    0 0
    Buna. Chestia asta ma innebuneste si pe mine. Dupa ce am pierdut 2 sarcini mi s-a depistat o infectie care nu era "vizibila" la un examen normal al secretiei. Am facut tratament cu Sumamed si ceva ovule pe care nu mai tin minte cum le cheama iar acum m-am pricopsit cu o intarziere de ciclu care ma innebuneste. Acum 2 luni mi-a venit la 38 de zile, luna trecuta la 45 iar acum sunt la a 43-a zi si nimic. E groaznic. Saptamana viitoare ma voi duce la doctor si daca aflu ceva nou iti voi scrie si tie.
    Sau poate de data asta am noroc si sunt din nou insarcinata.Te pup