Sinuzita frontala .. ?

•  
    • 125 mesaje
    4 Apr 2010, 12:23
    0 0
    Deci sa va spun cum sta treaba .. Eu fac fotbal de mic si inainte puteam sa alerg mult adica aveam rezistenta fizica buna si alergam si cel mai rapid .. Acum am 17 ani si nu mai pot alerga nici mult si nici nu mai sunt asa rapid .. Asta se intampla de la vreo 13 ani poate chiar mai putin.Am facut un control si mi s-a spus ca am sinuzita frontala. Si acum trebuei sa fac 10 sedinte cu un aparat imi pune langa sprancene, langa nas si dupaia imi lasa aproximativ 20 de minute un aparat cu lumina .. Si mi s-a spus ca din cauza asta nu mai pot alerga ca nu mai iau suficient aer. Vreau sa zic ca si la antrenamente nasul meu e infundat tot timpul ... Poate sa-mi treaca asta cu sedintele astea ?
  •  
    • 36 mesaje
    6 Apr 2010, 12:39
    0 0
    Buna iReal!
    Daca vrei ,iti pot ajuta cu informatii despre tratament naturist, cu rezultate bune. Trimite-mi mesaj pe adresa de mail: krasznai@flp.ro
    Sanatate iti doresc!
  •  
    • 125 mesaje
    8 Apr 2010, 21:17
    0 0
    Alte raspunsuri ?

Problema ta este una serioasa, nu pot sa cred sa treaca doar cu luminaterapie.In cazul in care vrei rezolvarea definitiva am avea nevoie de acordul parintilor tai.Ai o sinuzita suprainfectata, si necesita mai multe procedeie.Pina cind ajungem la o discutie serioasa,iti propun ca primul pas,intretinerea locala cu un dezinfectant blind, produs natural, fara efecte secundare.Produsul poti achizitiona prin mine.Cu aceasta solutie se clateste gura timp de 5 minute in fiecare dimineata { tii in gura si mesteci 5 minute} dupa care te speli bine pe dinti cu pasta de dinti tot de la mine.Seara inainte de culcare introduci in nas cite o picatura, in ureche si in git.Momentan atit.
    Poti sa/mi spui din care oras esti?
    Astept raspunsul! Sanatate iti doresc!

E bine ce zice ? adica asa trece ?
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Apr 2010, 08:20
    0 0
    de fapt, ce fel de "lumina" este cea folosita pentru tratamentul tau?

cand e vorba de sinuzita cronica, tratamentul consta in principal in drenarea infectiei din sinusuri.

unii fac asta cu spalaturi de apa cu sare. altii, prin utilizarea de picaturi care irita mucoasa si o determina sa devina "productiva" (produse gen Nasodren - pe care l-am incercat si este ingrozitor, nu-l recomand nici dusmanilor).
    cu ani in urma, drenarea se facea mecanic, prin punctie - o metoda care acum se utilizeaza doar in cazurile extreme,

antibiotice se prescriu doar in cazul in care sinuzita se acutizeaza.

una peste alta, trebuie sa stii ca inca nu exista un tratament care sa vindece sinuzita in proportie de 100%. simptomele pot fi reduse la minim, dar nu complet - asa ca in viitor va trebui sa fii mereu atent la orice semne de acutizare, ca sa poti lua masuri imediate si sa scapi cat mai usor.

asta inseamna ca va trebui sa inveti sa recunosti singur simptomele si sa stii exact ce remediu trebuie sa folosesti. (cu timpul, le vei descoperi pe toate...)
  •  
    • 125 mesaje
    9 Apr 2010, 14:17
    0 0
    Pai imi pune un aparat cu lumina si da si putina caldura pe fata . .si stua asa intins vreo 20 de minute .. dar inainte imi face cu un aparat .. il pune langa o spranceana .. suna cumva dupaia apasa pe buton, iar suna si iar apasa pe buton si cand sunt altfel il muta in alta parte ...
  •  
    • 77 mesaje
    9 Apr 2010, 15:55
    0 0
    Hello! Cea mai buna metoda, am vazut si la Dr. Oz, este neti pot. Un mic ibric din ceramica, se pune in el apa cu sare si se fac spalaturi, problema este ca nu-l gasesc prin Romania. Daca stie cineva ceva de acest irigator nazal sa-mi spuna si mie plsss.
  •  
    • 125 mesaje
    9 Apr 2010, 20:41
    0 0
    Cred ca e si scump daca nu se gaseste in Romania ...Daca stie cineva despre tratamentul acesta cel fac eu .. Pune un aparat langa sprancene, suna de 3 ori dupaia schimba la cealalta .. dupa pune putin mai sus pe frunte .. dupa acolo de unde incep narile si dupaia imi pune 20 de minute lumina .. E bun, merita .. ?
    Si despre ce mi-a scris persoana pe e-mail .. nu credeti ca teapa ?
  •  
    • 3036 mesaje
    10 Apr 2010, 05:19
    0 0
    evident ca persoana cu mailul este un tzepar...

stai linistit in banca ta si continua-ti tratamentul cu maxima incredere.

din descrierea ta pare sa fie vorba de un aparat numit Bioptron, despre care am auzit ca ar avea efecte remarcabile.

plus de asta, intr-o vreme am tot citit ce efecte extraordinare are lumina asupra tesuturilor vii - se pare ca are un efect reglator atat de puternic, incat poate vindeca si anumite forme de cancer.
  •  
    • 125 mesaje
    10 Apr 2010, 10:59
    0 0
    Chiar ieri am facut a3-a sedinta si eram racit cu nasul infundat .. dupa sedinta puteam respira usor Am sa continui sa fac insa .. mi-a spus ca pot sa fac cand vreau .. si am facut 2 si nu am mai mers vreo 2 saptamani cum nu am avut timp si a fost si Pastele .. nu este asta o problema, adica nu trebuie sa ma duc la un anumit interval de timp ? Ma puteti informa despre aceasta sedinta .. adica daca trece .. sau ce tre sa mai fac ..
  •  
    • 125 mesaje
    12 Apr 2010, 20:49
    0 0
    up
  •  
    • 125 mesaje
    17 Apr 2010, 15:01
    0 0
    up
  •  
    • 125 mesaje