cum pot ramane insarcinata

•  
    • 3 mesaje
    3 Apr 2010, 21:39
    0 0
    buna sunt nety si am si eu o intrebare cine ma poate ajuta de 2 ani ma chinui sa raman insarcinata si nu pot am fost la doctori si nimic am facut analize in italia si au iesit bune dar nici doctorii nu stiu ce am .menstruatia o am normala la 28 de zile
  •  
    • 3036 mesaje
    4 Apr 2010, 05:50
    0 0
    Sterilitatea la barbat

Aproximativ jumatate din cazurile de infertilitate se datoreaza barbatului. Una din principalele cauze o reprezinta scaderea numarului si calitatii spermatozoizilor - azoospermie (absenta totala a spermatozoizilor din sperma) si oligospermie (scaderea numarului spermatozoizilor din sperma).
    Exista un numar de cazuri in care cauzele infertilitatii raman necunoscute.

Cauzele infertilitatii:
    - dezvoltarea incompleta a testicolelor
    - coborarea tarzie a testicolelor in scrot sau absenta lor din scrot are efect negativ prin temperatura crescuta de la nivelul abdomenului
    - deficiente ale lichidului seminal (volumul prea mare sau prea mic al cantitatii ejaculate, vascozitate anormala)
    - leziuni testiculare, orhita (inflamatia testiculului)
    - varicocelul (se asociaza de obicei cu subfebrilitate – creste temperatura locala si scade irigatia)
    - infectii anterioare: infectia urliana (oreionul) – la barbatul adult afecteaza testicolul in aproximativ 25-50 % din cazuri; stari febrile prelungite severe
    - expunerea testicolelor la temperaturi crescute (bai fierbinti, prelungite, sauna, lenjerie intima din material plastic neporos, suspensoare, pantaloni stransi pe corp, bucatarii)
    - boli cronice si boli cu transmitere sexuala care afecteaza testicolul (TBC, diabetul zaharat, gonoreea, sifilisul)
    - afectiuni testiculare: varice prezente pe scrot, hipospadias (deschiderea anormala a uretrei la nivelul penisului)
    - obstructia bilaterala a epididimului si a canalelor ejaculatoare determinate de accidente sau operatii chirurgicale (mai frecvent dupa hernia inghinala), absenta congenitala sau hipoplazia importanta a canalelor deferente
    - disfunctii sexuale care impiedica ejacularea (impotenta, ejaculare precoce sau intarziata, ejacularea retrograda –sperma se elibereaza in vezica in loc sa se elimine pe uretra si sa fie ejaculata in exterior)
    - boli ale sistemului hipotalamo-hipofizar care scad activitatea testiculara: deficitele vitaminice in special vitamina B12 si acidul folic
    - drogurile: heroina, metadona
    - produsi toxici: plumb, acid boric, ultrasunete, dupa expunere la raze X
    - boli genetice (sindromul Klinefelter)
    - fumatul mai mult de 2 pachete pe zi (scade numarul si motilitatea spermatozoizilor)

Metode de diagnostic: analiza spermei este importanta pentru a evalua fertilitatea masculina. floricica este un lichid dens, albicios care contine fluide excretate in timpul ejacularii. Inaintea testarii cu 2-3 zile nu trebuie sa existe activitate sexuala care sa duca la ejaculare. floricica este analizata din punct de vedere cantitativ, calitativ (numar si structura spermatozoizilor), miscarile spermei, fluiditate, aciditate si continutul de zahar si prostaglandine.

Tratament: in cursul tratamentului se urmareste imbunatatirea calitatii spermei - acest proces are loc in laborator unde are loc separarea partii mobile (spermatozoizii mobili) sau a celei mai sanatoase din produsul ejaculat si concentrarea acesteia intr-un volum redus. Daca este destul de rezistenta se introduce in uter. Daca inca nu penetreaza ovulul se adauga substante chimice pentru a-i imbunatati calitatea."
    - Dr. Laura Popa -
  •  
    • 237 mesaje
    6 Apr 2010, 10:26
    0 0
    buna nety. exact cum spune si dona, e foarte posibil sa nu fii tu cea care a re probleme.
    eu am o prietena care tot la fel sa chinuit 2 ani sa ramana insarcinata, ea mergea la doctor totul era ok, iar el nu se ducea la doctor. in momentul cand sia facut el o spermograma si-au dat seama ca el are o problema. din fericire la el era din cauza stresului si a job-ului foarte solicitant.el a urmat un tratament si apoi ea a ramas insarcinata
    mult succes si sa vii cu vesti bune
  •  
    • 3 mesaje
    6 Apr 2010, 21:10
    0 0
    iti multumesc ptr raspuns dar am uitat sa mentionez ca si sotul meu a facut analiza la floricica si a iesit buna .eu pana sa fac analizele (aici in Italia )am facut si in Romania ptr. ca prietenele mele imi tot ziceau ca poate am trompele infundatate si am fost la doct.si mi-a zis ca nu prea am ovulatie ca este mica si am luat duphaston ,clostibeigit (SCUZE NU STIU CUM SE SCRIE)si vitamina E IAR CU TROMPELE CA NU SUNT INFUNDATE acum aici am facut toate analizele posibile( cea ptr trompe nu am facut-si doctorita nu stie nici ea ce am mi-a zis sa ne rugam la Dumnezeu si poate asa cred ca si ea sa saturat de mine sa ma vada tot timpul la ea in cabinet acum nu stiu nici eu ce sa mai fac
  •  
    • 266 mesaje
    7 Apr 2010, 21:14
    0 0
    am auzit multe despre dr. Dan Tutunaru.
    uita-te pe site-ul: http://www.infertilitate.ro/
    multe mamici sunt f. multumite de el iar cateva sunt dezamagite. Daca cauti pe net gasesti multe pareri despre el.
  •  
    • 14 mesaje
    8 Apr 2010, 12:24
    0 0
    Incearca si nutritia echilibrata de la HERBALIFE Cateva persoane din cercul meu de cunostinte au reusit.Daca te intereseaza amanunte scrie-mi pe mail
  •  
    • 476 mesaje
    8 Apr 2010, 12:59
    0 0
    Sa fim seriosi, doar nu o sa ramana insarcinata daca cumpara produse Herbalife de la tine...
    Un endocrinolog ai incercat?
  •  
    • 2487 mesaje
    8 Apr 2010, 13:55
    0 0
    Daca totul ok din punct de vedere fizic, incearca sa schimbi pozitia in timpul actului sexual, din cunostintele mele, sunt pozitii care au mai mari sanse de fecundare, ele pesupun ca femeia sa stea mai jos ca barbatul , apoi mai e luminarea de la yoga, dupa terminarea actului, femeia isi ridica picioarele in sus si coapsele timp de 10 min, e destul de usor daca te sprjini de perete.
    In ambele ideea este de a ajuta s.perma sa inainteze mai repede spre vagin cu ajutorul gravitatiei
    Mult succes.
  •  
    • 12 mesaje
    12 Apr 2010, 20:11
    0 0
    Buna,
    eu am tot auzit si citit despre branca ursului ca ar fi buna in acest sens. Dar trebuie sa te informezi exact cum se ia (cauta si tu pe alte forumuri..din cate imi amintesc pe forumul de pe naturaplant.ro explica fetele exact cum se ia pt a ramane insarcinata) pt ca tinctura contine alcool si daca chiar ramai insarcinata nu ai avea voie s-o iei in continuare pt ca ar dauna bebeului. De aia citeste intai, multe fete au incercat. Bafta! (ps: rau n-o sa-ti faca, eu am luat-o vreo 3 luni pt anexita si mi-a priit)
  •  
    • 627 mesaje
    27 Apr 2010, 14:02
    0 0
    branca ursului este extraordinara, eliminarea stresului , alimentatia corecta, astia sunt primii pasi, atunci cand absolut toate investigatiile facute sunt ok ( trompe uterine. ovare,lipsa chisturi, trompe "curate" ,lipsa fibroame, etc ) , o spermograma sau mai multe sotului, etc.
  •  
    • 38 mesaje
    29 Apr 2010, 12:37
    0 0
    Si eu am auzit multe lucruri bune despre Branca ursului. E bine sa o ia si sotul. Are un gust rau insa. Am auzit de bine si despre Multi Maca de la Forever, foarte bune pentru fertilitate. Acum incerc si eu Multi Maca, va tin la curent. Ai facut stimulare ovariana din cate am inteles. Cum a fost? Intreb pentru ca am inteles ca acel clostylbegit are numeroase efecte adverse...