scurgeri vaginale
-
0 0buna! sunt noua pe acest forum desi va citesc de mult mesajele si am aflat o multime de lucruri interesante si utile pt mine! desi s-a mai discutat aceasta tema, as vrea sa va spun si problema mea. stiu ca sunteti foarte saritoare!
am o scurgere fara miros, ca un mucus si nu foarte abundenta, dar totusi suparatoare. am facut un control ginecologic si analiza secretiei si a iesit o usoara infectie, nu candida sau trichomonas. am luat ovule, antibiotice (si eu si partenerul)si alte pastile, nu mai retin numele. dar, dupa scurt timp, max. 2 sapt. secretia a reaparut.
mentionez ca am avut un singur partener cu care sunt si acum (de 6 ani)si nici unul nu mai avusese rel.sexuale inainte.
in plus aceasta scurgere o am de cand eram virgina, poate chiar de la prima menstruatie.
va multumesc ca existati! -
- unele infectii nu cedeaza dupa cateva zile de tratament
- analizele trebuie repetate dupa tratament
- poate este o infectie mai "veche" si necesita un tratament pe o perioda mai lunga de timp
- timp de o luna nu ai voie sa faci sex neprotejat
eu cred totusi ca ar trebui sa repeti analizele si sa consulti si alt medic.
multa sanatate -
Si eu am facut trei tratamente pana acum, si tot nu am scapat. Nu cred ca exista vreun tratament bun, nu am incredere in doctori, asa ca am luat problema in mainile mele...
http://www.msu.edu/user/eisthen/yeast/index.html o pagina despre problema asta, poate va ajuta.
Ce functioneaza pentru mine: scurgerea dispare atunci cand nu mananc lactate sau zahar (mananc miere in loc de zahar). Plus ma spal cu ceai de pelin (in and out). nu pot sa spun inca daca am scapat de tot, pentru ca am inceput tratamentul asta abia acum 2-3 saptamani...va tin la curent
-
va multumesc! cu adevarat sunteti saritoare! mai astept si alte eve care s-au confruntat cu problema asta.
ce sa va mai spun in completare? aceasta infectie nu imi provoaca nici mancarimi, nici usturimi, dar cred ca este responsabila de durerile pe care le am la contact (dispareunie am inteles ca se numeste). am avut si o rana pe col, pe care am cauterizat-o cu vreo doi ani in urma si care nu s-a mai redeschis, slava domnului! acum incerc cu niste spalaturi cu galbenele, bicarbonat,poate si cu alte plante si va mai scriu...
multumesc! -
Daca zici ca o ai de cind erai virgina, de ce-ti faci atitea griji?Inseamna ca asa esti tu, unele femei intr-adevar au o secretie vaginala mai bogata, fara nimic patologic.E bine ca din cind in cind mai faci spalaturi cu ceai de galbenele - e un dezinfectant/cicatrizant natural total neagresiv.Dar nu cred ca e cazul sa exagerezi cu tratamentul medicamentos.
-
Buna fetelor,
In primul rand ma bucur ca existati, pentru ca m-au ajutat foarte mult sfaturile voastre. Este primul meu mesaj pe acest forum, dupa ce timp de 6 luni, am citit aproape tot ce s-a scris, asa ca m-am gandit sa va impartasesc putin din experienta mea. De vreo 3 ani, am o scurgere ciudata, albicioasa, usturimi, mai ales vara , un disconfort ingrozitor, am incercat o multime de ovule si unguente ...insa nimic, pana acum cateva zile cand o colega m-a sfatuit sa fac spalaturi cu septovag si dupa, sa ma ung cu unguent de galbenele, a mers ... din prima ... secretia a devenit normala, fara usturimi, fara disconfort, mi se pare incredibil. Am vrut sa va spun si voua, poate ca solutia mea va ajuta si alte fete, m-ar bucura foarte tare... Despre unguentul de galbenele am citit intr-un articole de pe net... este bun si pentru infertilitate. Pe mine m-a ajutat...sper sa va fie de folos. Dupa milioane de lei pentru doctori si alte milioane pe medicamente ... ceva atat de simplu a avut efect. ... -
multumesc eliaheri si voua tuturor evelor pt ca existati si pentru sfaturile pe care le dati. e minunat sa impartasesti cu cineva problemele tale, sa afli solutii care au dat rezultate... e drept ca intotdeauna e recomandat sa consulti un medic, iar in cazul pastilelor sa nu le iei doar pt ca au functionat la altii.
dar faptul ca cineva s-a aflat intr-o situatie asemanatoare si a rezolvat-o cumva iti da speranta. stiti si voi cum sunt medicii astia. rare ori au rabdare sa discute cu tine, sa-ti explice ce si cum e mai bine. norocoase sunt cele care gasesc astfel de oameni! -
Cu placere tci, si eu am simtit acelasi lucru, cand vezi ca sunt mai multe fete in aceasi situatie, care mai vin si cu solutii, parca e mai bine. E genial forumul ! In ceea ce priveste medicii, eu mi-am pierdut deja rabdarea de a mai cauta unul care sa ma ajute cu adevarat, chiar daca am incercat sa merg si pe la cei bine cotati. Sunt sigura ca exista si medici competenti, doar ca eu nu am dat inca peste ei.
O zi buna tuturor ! -
Unguentul cu galbenele a avut efect si la mine, desi nu l-am invatat ca tratament in vaginite!!!!!!!
Totusi, are efect, nu stiu cum!!!
Eu o mai patesc daca sunt plecata si nu pot sa-mi respect programul de igiena intima asa ca acasa....a doua zi , am deja probleme!!!Unguentul a functionat, acela nemtesc,la 250 g,140.000 lei.A rezolvat problema in 3 zile, fara alt tratament adjuvant. Pur si simplu,dupa spalare, unguent, ....si gata!!!! -
Salut,
Eu ma ung in interior dupa o spalare cu septovag, in exterior nu am dat. Mi-am cumparat o cutie cu unguent de galbenele pe care scrie cu verde Calendula, parca este si un nume de doctor inscris pe cutie, nu sunt sigura, insa presupun ca orice unguent de galbenele care este cat mai pur merge....pe al meu am dat 20 000 lei. O zi buna tuturor -
Silvanita draga mea, asa cum am postat cu ceva timp in urma, imi esti tare draga, ma regasesc in ceea ce scrii(mai ales la capitolul experienta de viata)si de obicei vb aceeasi limba, de data asta insa m-ai bagat in ceata, inteleg ca este eficient unguentul(mai ales ca rec vine de aceasta data de la un medic)dar spune-mi te rog cum l-ai folosit, uz extern/intern?? te pup!