aloe vera miracolul naturii
-
0 0As vrea sa stiu parerea voastra despre produsele pe baza de aloe vera de la Forever Living Products
-
Buna roxypoxy!
Eu si familia mea suntem consumatoare de produsele Forever de 5 ani. Pot sa -ti spun ca copiii mei de atunci au scapat de raceala fara antibiotice, cred ca este un lucru foarte mare in ziua de astazi. Cei care spun ca sunt scumpe, eu intreb :_ Fata de ce? Nu mai tin medicamente, am folosit pentru detoxifierea organismului gelul de Aloe eu si sotu. Copii Berry Nectarul, Vit. C, vitaminele Kids si altele. Calciul Forever cu vit. D, Magneziu di care surplusul se elimina din organism.
In loc de Metoclopramid folosim un produs super , dupa o mancare mai grea , Fields of greens, iarasi fara nici un efect secundar.
Va doresc o decizie buna. Daca mai vrei inf. iti stau la dispozitie. -
ALOE VERA, e un supliment de nutritie cu o larga plaja de actiune asupra corpului uman.Multe companii il fabrica si pentru asta trebuie sa ai cateva criterii de selectie
a fie un produs BIO(plantele sa fie crescute ecologic,culegerea sa fie manuala,iar prelucrarea sa se faca cu inalta tehnologie,care sa -i conserve calitatile plantei,fara conservanti,fara agenti de culoare,gust sau miros);-sa fie un produs nepasteurizat si nu in ultimul rand ,sa dea rezultate pe o majoritate consumatoare.Personal am consumat de la mai multe companii si pot sa-ti ofer detalii.