test depistare candida ....
-
1 Apr 2010, 10:201 0Neata!Am primit un mail in care se spune ca principala cauza a formarii cancerului este de fapt candida...la final ni se propune un test simplu pentru a verifica nivelul de Candida in corpul tau:
Pune seara un pahar cu apa pe noptiera unde dormi. Dimineata cand te trezesti, scuipa in pahar. Dar nu te forta sa aduni scuipat ci elimina doar ce ai, chiar daca este foarte putin.
Lasa sa stea 2 minuate dupa care analizeaza continutul la lumina. Daca scuipatul ramane la suprafata sau se dizolva esti OK.
Daca apa se tulbura ai indicator de prezenta Candidei.
Daca apar prelungiri ale scuipatului in jos, ca niste picioare, este un indicator pozitiv ca ai Candida.
Am facut testul si ...surpriza apar prelungiri in apa ...ce parere aveti? -
1 Apr 2010, 11:32eu zic ca ar trebui sa mergi la doctor sa iti ia o lama si vezi exact daca ai candida sau alta infectie. sanatate!
-
2 Aug 2011, 15:13eu am folosit yeastrol si sunt foarte multumita, aplicam 3 pufuri siblingual si dupa 3 luni de zile de tratament am scapat. acest produs este bun pentru orice fel de candida,iti las id-ul meu daca vrei sa mai dezbatem acest subiect irina_popa32@yahoo.com
-
3 Aug 2011, 02:32buna:sunt o noua eva si!este posibil din cauza la candida sa nu ramai insarcinata?