Contraceptiv: Jeanine -reactii

•  
    • 88 mesaje
    8 Sep 2004, 01:04
    0 0
    Buna Evelor. Sunt la doua folie de Jeanine si am observat o explozie de cosuri si alte uratanii din acestea, pe unde nu le-am cultivat niciodata: picioare si mai ales pe fese. Jenant. Aveti idee cum as putea sa contracarez aceasta problema? Nu bine scap de un furnal ca si iese altul.
    Eu am luat pana acum Laurina ( ideal pentru problemele fetelor cu ten gras) insa le-am abandonat din cauza altor probleme ale lor. Desi mi-au fost prescrise cu analizele in fata( cate un set a cate 5mil.). Am impresia ca doctorii habar nu au sa citeasca niste analize si sa coroboreze datele cu cele din prospect. Pana acum numai probleme cu antibabyurile astea. Voi ce experiente aveti cu Jeanine?
    Imi puteti recomanda careva un doctor competent cu adevarat in asemenea probleme? As prefera unul in Brasov, e bine si la Cluj sau Oradea. Mi-e frica cu hormonii bata-i vina. Plus toate celelalte: cresteri in greutate, celulita etc.
    Va multumesc.
  •  
    • 88 mesaje
    8 Sep 2004, 01:10
    0 0
    Nu inteleg ce s-a intamplat. Am postat anuntul doar odata. Scuzele de rigoare.
  •  
    • 63 mesaje
    8 Sep 2004, 10:42
    0 0
    Sigur ti-au fost prescrise cele care nu-ti sunt bune!Jeanine sunt pentru tenul cu probleme din cate stiu eu.Si eu luam Rigevidon si am aflat ca nu sunt bune...am mers la doctor si mi-a dat Triquilar, rezultatul?O fata maltratata de cosuri, eu foarte suparata si multe altele.Doamna doctor nu mi-a facut nici o analiza!Si ce am facut?M-am intors la cele proaste, Rigevidon de la care nu aveam nici cosuri si nici nu ma ingrasasem ca de la astea!Acum tenul meu se reface dar nu cred ca va mai arata vreodata asa cum arata.

Iti recomand sa le schimbi, mergi la doctor si spune ce ai patit!Nu lasa sa iti nenoroceasca fata.

Imi poti spune si mie ce analize ai facut, undea la ce doctor si cat te-a costat?
  •  
    • 88 mesaje
    8 Sep 2004, 23:53
    0 0
    Alynai cred ca ai dreptate cu toate analizele langa el nici macar nu a citit concentratia hormonala a mea si cea a medicamentelor. Eu nu ma pricep, ca mi-as prescrie singura.
    Analizele le-am vacut la un laborator foarte dotat in Brasov (daca te intereseaya iti dau adresa) si au constat in : Estrogen ( aceasta analiza dureaza mai mult si se trimit probele la Buc,), progesteron, VSH (viteza de circulatia a sangelui) glanda tiroida si prolactina. Acestea sunt absolut necesare pentru a prescrie corect un antibaby. COsta aproximativ 2,5 mililioane fara nici un fel de scutiri sau reduceri. Eu am facut in doua randuri analize ( la sase luni repetat) cu tot cu imunologie si biochimie pentru alte probleme dar acestea nu sunt necesare. Estrogenul este cel mai important deoarece o doza prea scazuta sau prea ridicata pentru tine te poate duce la sangerari anormale sau lipsa menstrei. Depinde.
    E grele cu medici astea! Multa sanatate iti doresc. Astept vesti.
    Charlie
  •  
    • 1462 mesaje
    9 Sep 2004, 11:13
    0 0
    eu folosesc Dianne 35 si sunt multumita de ele.Eu nu aveam nici inainte probleme cu tenu,ce-i adevarat sanii mei sunt mai plini de cand am inceput sa i-au Dianne si imi place asta!.Dar cel mai bine e sa mergi la un consult inainte de a lua.
  •  
    • 11 mesaje
    13 Sep 2004, 13:26
    0 0
    buna fetelor,entru tipa care vroia sa stie mai multe despre efectele jeanine..eu am avut probleme cu cosurile de cand am mers la facultate,adica de vreo 2 ani..am o secretie a glandelor sebacee foarte mare.bine poate aici intervin mai multi factori mancarea de exemplu...si deci am luat de toate si tot nu imi treceau .intr0un final am hotarat sa iau jenine,medicul mi-a zis ca abia in a 3 luna isi fac efectul.am inceput in mai si in iulie aveam un ten superb fara nimic,nu mai aveam secretie de sebum deloc,parul nu mi se ingrasa des,eu am ajuns sa ma spal doar o data pe sapt si de obicei ma spalam de 2 ori ,nu mai aveam nici un cos...toata lumea a observat ..in schim cred ca am pus pe mine vreo 2 kg nu.bine nu stiu exact daca de la ele,,poate e doar impresia mea.acum 3 sapt m-am lasat si sunt ingrozita ca oo sa imi apara din nou cosuri,deocamdata nu am nimc dar secretia sebumului a revenit am tenul mai gras,chiar daca fara cosuri,parul se ingrasa si el mai repede..
    nu stiu ce sa zic mie dinpunctul asta de vedere mi s-au parut f bune dar,,nu doream sa ma ingras si nici nu sunt de acord cu idee de a lua hormoni in contimnuu,,va pup si sper ca la voi sa fie totul bine
  •  
    • 88 mesaje
    15 Sep 2004, 23:53
    0 0
    Dana_B_Ro iti multumesc. Eu sunt abia la a doua folie de Jeanine si sper sa mi se intample si mie minunea care tu ai descris-o. Deocamdata doar puncte negre, par gras si cosuri. Abia astept.
    Nu prea intalnesc tipe care folosesc Jeanine si deci nu stiu cum se manifesta. Iti multumesc pentru infouri.

Vi s-a intamplat sa aveti intoleranta la vreun antibaby? Cum s-a manifestat? In afara sangerarilor de privatie, a avut cineva alte probleme?
  •  
    • 1 mesaje
    9 Apr 2006, 11:15
    0 0
    eu folosesc jeanine de 6 luni si nu am avut probleme de nici un fel,nici cosuri,nici kilograme in plus.doar in primele 2 saptamani de jeanine am avut mici sangerari,dar am inteles ca era normal,mai ales ca nu mai luasem anticonceptionale pana atunci. in plus,sunt fumatoare,dar pana acum n-am observat nici un efect negativ cauzat de jeanine.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Iul 2006, 12:35
    0 0
    la mine Jeanine (sunt la a doua folie)
    au aceleasi simptome ca o sarcina!...
    greturi, dureri de sani, amenoree dupa prima folie. astept "evenimentul" dupa a doua folie si daca nu e bine cred ca le schimb..
    Marvelonul imi producea sangerari, deci nu stiu ca sa mai iau sa fie bine
  •  
    • 86 mesaje
    4 Iul 2006, 14:24
    0 0
    si eu am folosit janine timp de un an si nu am avut absolut nimic, mi le-a recomandat doctorul de la planning de la astra (din brasov, ca ai vrut din brasov)
    le-am intrerupt din motive care nu au avut legatura cu pastilele