Contraceptiv: Jeanine -reactii
-
0 0Buna Evelor. Sunt la doua folie de Jeanine si am observat o explozie de cosuri si alte uratanii din acestea, pe unde nu le-am cultivat niciodata: picioare si mai ales pe fese. Jenant. Aveti idee cum as putea sa contracarez aceasta problema? Nu bine scap de un furnal ca si iese altul.
Eu am luat pana acum Laurina ( ideal pentru problemele fetelor cu ten gras) insa le-am abandonat din cauza altor probleme ale lor. Desi mi-au fost prescrise cu analizele in fata( cate un set a cate 5mil.). Am impresia ca doctorii habar nu au sa citeasca niste analize si sa coroboreze datele cu cele din prospect. Pana acum numai probleme cu antibabyurile astea. Voi ce experiente aveti cu Jeanine?
Imi puteti recomanda careva un doctor competent cu adevarat in asemenea probleme? As prefera unul in Brasov, e bine si la Cluj sau Oradea. Mi-e frica cu hormonii bata-i vina. Plus toate celelalte: cresteri in greutate, celulita etc.
Va multumesc? -
Incearca cu propolis baut in cantitati mari de trei ori pe zi.La 150g propolis 500 mg de alcool dublu rafinat.Se macereaza si se bea la o canuta din care bei cafea, 1 cm de propolis esenta.Adica pui esenta de propolis de un cm peste care toni restul pina sus apa deoarece alcoolul are 85 de grade
-
hello evelor!
in legatura cu jeanine,vreau sa va spun ca am folosit o peioada dar am renuntat pentru ca m-am ingrasat;de fapt nu stiu cat m-am ingrasat sau ma simteam eu mai umflata pt ca retineam apa.
oricum eu le-am luat pt acnee,si a inceput sa imi dispara abia la a 3a folie luata,si am inteles de la doctoita ca asa e si normal.oricum iti face un ten perfect si parul nu se mai ingrasa asa de repede.
jeanine contine un hormon dienogest care inhiba glandele sebacee,am renuntat la ele in urma cu 3 luni si iar a revenit la normal...secretia de sebum,adica nu mai am cosuri cum aveam inainte,dar mi-am dat seama de la ten,eu normal am tenul gras si cand luam pilule il aveam uscat ...
eu sunt multumita ca mi-a trecut cat de cat si nu am avut o explozie de cosuri cum am mai auzit de la alte tipe ca au patit dupa ce au renunutat la pilule..
v-am pupat -
Salut fetelor.
Laurina a fost ideal pentru problemele legate de ten si alte alea uratanii.Conform analizelor medicale eu sunt incadrata la limita de jos in ceea ce priveste estrogenul. Nici laurina nu are prea mult estrogen in compozitie , dar are multe altele. Asa ca dupa a treia a patra folie m-am trezit prin ziua a 16-17 cu sangerari anormale ( un fel de mucus de culoarea sangelui - ca un fel de sange gelatinos) care durau pana la terminarea menstrei. Din pacate a tinut-o tot asa o vreme si medicul a oferit explicatia de mai sus. Le-am schimbat pe jeanine. Mi-am mai revenit cu acneea insa luna acesta mi-am tot asteptat menstra.. si nimic. in cele sapte zile de pauza.. nimic. dupa 4 teste de sarcina am decis sa incep o noua folie. Ce sa fac oare. Nu pot sa ma las neprotejata. Din pacate nu sunt in romania. Ma gandesc ca nefiind insarcinata am ales varianta ce mai buna.
Toate cele bune fetelor. Sanatate.